Antalya flyplass rangerer på andreplass i tetthet i juli

Antalya flyplass nummer to i tetthet i juli
Antalya flyplass rangerer på andreplass i tetthet i juli

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu avga en skriftlig uttalelse om luftfartssektoren. Karaismailoğlu, som uttalte at de handlet ved å planlegge post-epidemien og gjorde investeringene innenfor rammen av disse planene, understreket at de også høstet fruktene av dette. Karaismailoğlu la merke til at Istanbul lufthavn har opprettholdt sin plass på toppen ved å rangere først på listen annonsert av Eurocontrol i henhold til gjennomsnittlig flytrafikk i to uker på rad, "I juli, 11 tusen 62 innenlandsflyvninger og 30 tusen 732 i internasjonale linjer, totalt 41 Istanbul Airports. 794 flytrafikk ble realisert. 1 million 736 tusen passasjerer på innenlandslinjer og 4 millioner 982 tusen passasjerer på internasjonale linjer ble servert. Antall passasjerer som foretrakk Istanbul flyplass i forrige måned nærmet seg 7 millioner.

Karaismailoğlu påpekte at Antalya lufthavn, som brøt rekord etter Eid al-Adha, ble nummer to når det gjelder tetthet i juli, og sa: "Flytrafikken var 3 tusen 948 i innenlandsflyvninger, 25 tusen 723 i internasjonale linjer og 29 tusen 671 totalt. Passasjertrafikken utgjorde 602 tusen 986 på innenlandslinjer, 4 millioner 578 tusen på internasjonale linjer og 5 millioner 181 tusen totalt. I samme periode, på Sabiha Gökçen lufthavn, ble det opplevd 8 961 innenlandsflyvninger og 9 296 internasjonale flyvninger. Totalt 1 millioner 527 tusen passasjerer, 1 million 454 tusen på innenlandsflyvninger og 2 million 982 tusen på internasjonale flyvninger, foretrakk Sabiha Gökçen lufthavn.

Ved å uttrykke at det er totalt 6 tusen 985 flytrafikk på Izmir Adnan Menderes lufthavn og at mer enn 1 million 64 tusen passasjerer betjenes, bemerket transportminister Karaismailoğlu at mens det er 6 tusen 228 flytrafikk på Ankara Esenboğa lufthavn, 842 tusen 567 passasjerer flyr.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar