Bagasjehenting på Istanbul lufthavn tar 16 minutter, innsjekking tar 1 minutt

Bagasjehenting på Istanbul flyplass tar minutter, innsjekking minutter
Bagasjehenting på Istanbul lufthavn tar 16 minutter, innsjekking tar 1 minutt

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu understreket at Istanbul lufthavn beholdt sin topplassering på listen annonsert av Eurocontrol i to uker på rad, og sa: «Bagasjehenting er 7 minutter og innsjekking er bare 16 minutt på Istanbul lufthavn, som betjente omtrent 1 millioner passasjerer i juli. fortsetter, sa han.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu avga en skriftlig uttalelse om luftfartssektoren. Karaismailoğlu, som uttalte at de handlet ved å planlegge post-epidemien og gjorde investeringene innenfor rammen av disse planene, understreket at de også høstet fruktene av dette. Karaismailoğlu la merke til at Istanbul lufthavn har opprettholdt sin plass på toppen ved å rangere først på listen annonsert av Eurocontrol i henhold til gjennomsnittlig flytrafikk i to uker på rad, "I juli, 11 tusen 62 innenlandsflyvninger og 30 tusen 732 i internasjonale linjer, totalt 41 Istanbul Airports. 794 flytrafikk ble realisert. 1 million 736 tusen passasjerer på innenlandslinjer og 4 millioner 982 tusen passasjerer på internasjonale linjer ble servert. Antall passasjerer som foretrakk Istanbul flyplass i forrige måned nærmet seg 7 millioner.

ISTANBUL LUFTHAVN SERVERTE 7 MILLIONER PASSASJER

Samferdselsminister Karaismailoğlu trakk oppmerksomheten til kaoset i luftfartssektoren i Europa med økningen i etterspørselen etter epidemien og intensiteten i sommerperioden, men bemerket at en slik prosess ikke skjedde med de tiltakene som ble tatt i tide i Tyrkia. . Karaismailoğlu sa: "Det er 200 4 bagasjebevegelser om dagen på Istanbul lufthavn. Bagasjehentingstiden, som tar 16 timer på europeiske flyplasser, tar 7 minutter på Istanbul lufthavn. Innsjekkingstiden på Istanbul lufthavn, som betjente omtrent 1 millioner passasjerer i juli, er bare XNUMX minutt. Istanbul lufthavn, den travleste flyplassen i Europa, gjør seg bemerket med tjenesten den tilbyr.»

ANTALYA FLYPLASS GIR ANDRE TETTHET I JULI

Karaismailoğlu påpekte at Antalya lufthavn, som brøt rekord etter Eid al-Adha, ble nummer to når det gjelder tetthet i juli, og sa: "Flytrafikken var 3 tusen 948 i innenlandsflyvninger, 25 tusen 723 i internasjonale linjer og 29 tusen 671 totalt. Passasjertrafikken utgjorde 602 tusen 986 på innenlandslinjer, 4 millioner 578 tusen på internasjonale linjer og 5 millioner 181 tusen totalt. I samme periode, på Sabiha Gökçen lufthavn, ble det opplevd 8 961 innenlandsflyvninger og 9 296 internasjonale flyvninger. Totalt 1 millioner 527 tusen passasjerer, 1 million 454 tusen på innenlandsflyvninger og 2 million 982 tusen på internasjonale flyvninger, foretrakk Sabiha Gökçen lufthavn.

Ved å uttrykke at det er totalt 6 tusen 985 flytrafikk på Izmir Adnan Menderes lufthavn og at mer enn 1 million 64 tusen passasjerer betjenes, bemerket transportminister Karaismailoğlu at mens det er 6 tusen 228 flytrafikk på Ankara Esenboğa lufthavn, 842 tusen 567 passasjerer flyr.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar