Øynene vil være på Lexus-modeller igjen på filmfestivalen i Venezia

Øynene vil være på Lexus-modeller igjen på filmfestivalen i Venezia
Øynene vil være på Lexus-modeller igjen på filmfestivalen i Venezia

Som det offisielle kjøretøymerket for den 79. Venezia internasjonale filmfestival-La Biennale di Venezia, fortsetter premiumbilprodusenten Lexus å etablere nære relasjoner med kino- og kunstverdenen. Lexus, som sponser den internasjonale filmfestivalen i Venezia, som skiller seg ut som en av de mest prestisjefylte globale kinobegivenhetene, for sjette år på rad, vil igjen bringe store stjerner sammen med sine nye modeller.

Lexus-modeller vil skille seg ut på rød løper-arrangementene på festivalen, som arrangeres i Venezia Lido mellom 31. august og 10. september, og vil posere med den verdenskjente skuespilleren, kjente navnet og produsenten. Filmfestivalen vil også være vertskap for debuten til Lexus' nye SUV-modell RX, som deler de samme kjerneverdiene med verdenskjente produsenter som høyt håndverk, teknologi og innovasjon, i Italia.

Den helt nye Lexus RX, som skal brukes som festivalens offisielle kjøretøy, vil følge VIP-gjester, kjente navn og offisielle ansatte som sjåfør på den røde løperen. Andre modeller fra "Lexus Electrified"-produktlinjen vil også bli med i RX-modellen, inkludert den helelektriske UX 300e. I tråd med den fortryllende atmosfæren på festivalen vil Lexus' prisvinnende cabriolet LC Convertible også ta sin plass i Venezia.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar