"Blå flagg" begynner å vinke på Iznik İnciraltı offentlige strand for første gang i Bursa

'Blått flagg begynner å vaie på Iznik Inciralti offentlige strand for første gang i Bursa
"Blå flagg" begynner å vinke på Iznik İnciraltı offentlige strand for første gang i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality har begynt å høste fruktene av investeringene sine i strendene i Bursa, som har totalt 277 kilometer med hav- og innsjøstrandlinje. Takket være disse arbeidene begynte det "blå flagget", som er en høykvalitetsindikator, å svinge i Iznik İnciraltı offentlige strand for første gang i Bursa.

For å fremheve Bursas kystbyidentitet, har Metropolitan Municipality, som har implementert viktige ordningsarbeider på den 115 kilometer lange havkysten på grensene til Mudanya, Gemlik og Karacabey og på de 162 kilometer med innsjøbredder i Iznik og Uluabat, oppnådd en viktig suksess når det gjelder strendene. Metropolitan Municipality, som rutinemessig renser 24 hektar hard mark og 25 hektar sand på 135 offentlige strender i år, med 30 administrativt ansatte, 30 rengjøringspersonell og en flåte på 76 kjøretøy, har registrert sin servicekvalitet med "Blå flagg". . Metropolitan Municipality, som søkte til Environmental Education Foundation of Turkey for å motta Blått flagg for Lake Iznik, oppfylte 33 forskjellige kriterier fra vannkvalitet til renslighet og livssikkerhet, fra funksjonshemmede tilgangsmuligheter til skiftende hytter og dusjer. Iznik İnciraltı offentlige strand, Bursas første blå Bayraklı rett til å være en strand kazanvar. Det blå flagget begynte å svinge i himmelen til Iznik med seremonien deltatt av storbyordfører Alinur Aktaş, Iznik-distriktsguvernør Recai Karal, Iznik-ordfører Kağan Mehmet Usta og den tyrkiske miljøutdanningsstiftelsen North Aegean Provinces koordinator Doğan Karataş.

Merkevareområder

Bursa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş sa at i tillegg til å være en by med historie, turisme, industri og landbruk, har Bursa også en egen kystlinje med sin 277 kilometer lange kystlinje. Ordfører Aktaş sa at det ikke er noen annen storbykommune som har en slik kyst til kysten og gjør et så intensivt arbeid med et slikt team, "Det er visse data for å være en merkevare. For å være et varemerke må du ha registrerte domener. Tidligere har vi søkt den tyrkiske miljøutdanningsstiftelsen om denne saken. Vi har oppfylt 33 separate og viktige kriterier og fortjener å motta blå flagg-prisen, som er en indikator på høy kvalitet. kazanbratt. Med våre bærekraftige miljøinvesteringer ønsker vi å motta det blå flagget ikke bare for İnciraltı-stranden vår, men også for alle strendene våre. Vi ser det blå flagget som et symbol. Vi må se på arrangementet ikke på kort sikt, men på lengre sikt for å gjøre denne paradisbyen enda vakrere. Jeg ønsker ham lykke til og suksess," sa han.

Vanskelig å få, lett å miste

Doğan Karataş, Nord-egeiske provinsens koordinator for Turkish Environmental Education Foundation, som har vært ansvarlig for Blue Flag-organisasjonen i Tyrkia siden 1993, sa at Blue Flag er et av de mest kjente miljømerkene i verden. Karataş la merke til at Tyrkia rangerer 531. i verden etter Spania og Hellas med sine 3 blå flagg, og sa at det blå flagget ikke bare bidrar til sunn og trygg bruk av strendene, men også til utviklingen av en bærekraftig miljøbevissthet. Karataş understreket at Bursa har det blå flagget for første gang i sin historie og at İznik er den andre innsjøen som har dette flagget etter Van-sjøen, og sa: "Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet til vår storbyordfører og teamet hans, som gjorde dette flagget vaier her i dag. Blått flagg er veldig vanskelig å få, men veldig lett å miste. hva som betyr noe kazanDet er for å beskytte dette flagget. Etter vår mening er det strandbrukeren som har det største ansvaret for beskyttelsen av dette flagget. Av denne grunn overlater vi flagget vårt til våre strandbrukere, folk, folk i Iznik og Bursa, og vi håper at flagget vårt vil vaie med stolthet i mange år.

Ordfører i Iznik, Kagan Mehmet Usta, ga også det blå flagget til Iznik. kazanHan takket president Aktaş for hans arbeid med saken.

Etter talene ble det blå flagget, som ble brakt fra innsjøen av livredderbåten, heist sammen med president Aktaş og protokollens medlemmer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar