Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post

Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post
Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post

Bedrifts-e-post; Det spiller en viktig rolle i kommunikasjonen med ledere, ansatte, kunder, sponsorer, leverandører og partnere. En bedrifts-e-postadresse er en privat e-post som kun brukes for din bedrift eller bedrift. Bedrifts-e-poster, som vanligvis inneholder firmanavnet, gis til alle ansatte i et selskap og dets tilknyttede avdelinger. Selv om det er mange gratis e-posttjenester tilgjengelig, kan selskaper som bruker bedrifts-e-post få en viss anerkjennelse i bransjen. I dag er det fortsatt selskaper som fortsetter sin virksomhet ved å bruke en gratis e-postadresse. Dette gjør det imidlertid vanskelig for bedrifter å oppnå et profesjonelt og pålitelig image. I kundenes øyne representerer dette at de har å gjøre med et uprofesjonelt selskap som er nølende med å investere. Derfor kan det tegnes et usikkert bilde i sektoren. Grunnen til dette er at alle som ønsker å bruke gratis e-posttjenester kan dra nytte av det som de ønsker. Men fordi bedriftens e-poster er spesifikke for bedrifter, gir de tillit til potensielle kunder.

Bedrifts-e-postDet kan også betraktes som en slags reklame. Fordi firmanavnet sees tydelig i hver kontakt og merkekjennskapen øker. Befolkningen som bruker internett øker dag for dag. Av denne grunn har det blitt svært vanskelig for folk å få en profesjonelt utseende e-postadresse med fullt navn. Selv når du prøver å opprette en e-postadresse med navnet ditt i populære og gratis e-posttjenester, kan du vanligvis ikke få den e-postadressen du ønsker. I stedet står du overfor de automatisk endrede alternativene for e-postadressen du ønsker. Det er mulig å lage en noe kompleks e-postadresse med tall lagt til i begynnelsen eller slutten av navnet ditt. Slike e-postadresser gir imidlertid ikke tillit til brukerne du kommuniserer med i bedriftsverdenen. Derfor kan det hende du ikke når målet ditt om å tegne et profesjonelt og pålitelig bilde. Du kan imidlertid opprette en merkevaregjenkjenning med bedriftens e-postadresser.

Hva er fordelene med bedrifts-e-post?

Bedriftens e-postadresser er spesielt optimalisert for å forbedre kommunikasjonen internt i selskapet. Disse e-postadressene som gis til ansatte og avdelinger i et selskap kan opprettes spesifikt for navnene på de ansatte eller avdelingene i selskapet. Bedrifts-e-postadresser kan eksemplifiseres som følger:

  • navn@natro.com
  • isnamesoyisim@natro.com
  • support@natro.com
  • contact@natro.com

Som i eksemplet har e-postadressene som inneholder navn og etternavn til de ansatte i selskapet, samt firmanavn, et meget profesjonelt utseende. E-postadresser opprettet spesifikt for enkelte deler av selskapet skaper ikke bare et profesjonelt image, men letter også kommunikasjonen innad i selskapet. Bedriftsledere kan sende en e-post direkte til en hel avdeling via en e-post med dette formatet. Likeledes blir kommunikasjonen mellom avdelingene enklere.

Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post

En bedrifts-e-post gjør det enkelt å få anerkjennelse i din bransje på nettet. Bedrifts-e-postadresser som blir din identitet på Internett gir mange fordeler i tillegg til et godt image. E-postadresser for bedrifter har funksjoner som vil øke effektiviteten til bedrifter. Bedrifts-e-postadresser er kompatible med mobile enheter for å forenkle kontoadministrasjon. Bedrifts-e-postadresser med ekstremt høy kapasitet gjør det mulig å lagre et stort antall meldinger. Takket være antispam- og antivirusfunksjonen, beskytter den bedriften din mot virus og spam-e-post. Takket være funksjonen for felles filområde gir den maksimal effektivitet i intern kommunikasjon. Bedrifter som bruker bedriftens e-post øker sjansene for å overleve i den digitale sektoren. Spesielt i sektorer hvor konkurransen er intens, bør alternativer som gir slike fordeler definitivt vurderes.

Overlegne funksjoner for bedrifts-e-post

Bedrifts-e-postadresser har mange overlegne funksjoner i tillegg til å berolige kunder og få anerkjennelse i bransjen. I tillegg til de overlegne tekniske funksjonene, forbedrer den kommunikasjonen i selskapet og øker effektiviteten. Bedrifter som bruker en bedrifts e-postadresse kan enkelt og raskt aktivere e-postadressene til nyansatte. I tillegg går prosesser som å stenge e-postadressene til ansatte som har brutt båndene til selskapet også raske. Dermed, mens kommunikasjonsprosessen er tilrettelagt for de nyansatte medarbeiderne, er det ingen forvirring om kommunikasjon innad i selskapet. Bedrifts-e-post gjør kommunikasjonen internt i selskapet enklere å administrere. Det er mange grunner til at bedriftens e-postadresser er bedre enn vanlige e-postadresser. Funksjonene som gjør bedriftspost overlegen er som følger:

Høy lagringsplass

Bedrifts-e-postadresser har høy lagringsplass. Natro X-Mail bedrifts-e-postadresser lar deg lagre mer enn 50 600.000 meldinger med XNUMX GB lagringsplass. På denne måten elimineres bekymringer som sletting eller tap av meldinger som er viktige for bedriften. Med de tilpassbare innstillingene til bedriftens e-postkontoer, lagres ikke spam-e-post, og dermed kan lagringsplass med høy kapasitet brukes mer.

Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post

Anti-spam beskyttelse

Med anti-spam-beskyttelse som forhindrer spam, kan meldinger som forurenser bedriftens e-postkontoer stoppes. Med anti-spam-beskyttelsesfunksjonen til XMail-bedrifts-e-postkontoer, blokkeres meldinger i spam-kategorien med 98.2 %. Dermed tar ikke spam og søppelpost opp plass i meldingene dine. Ved å forhindre spam-meldinger kan lagringsplassen til bedriftens e-postkonto brukes mer effektivt.

Teamarbeid

Bedrifts-e-post, som i stor grad forbedrer teamarbeidet; Det forbedrer effektiviteten i organisasjonen betydelig med sin felles adressebok, filplass og delbare kalendere. Det gir mange fordeler når det gjelder kompatibilitet med bedriftens arbeidsliv. Spesielt kan avdelinger som arbeider i kommunikasjon med hverandre oppnå høyere effektivitet ved å jobbe i harmoni med felles filplass og delte kalendere.

Personlig og delt filplass

Takket være de felles filområdene som er både private og tilgjengelige for ansatte, er det ikke nødvendig å lagre vedlegg på enhetene dine. Opplastede filer og e-postvedlegg kan lastes opp til felles filområde og nås av ønskede ansatte og avdelinger. På denne måten legges det til rette for intern kommunikasjon, samt tidsbesparelser og høyere effektivitet.

Mobilsynkronisering

Med mobilsynkroniseringsfunksjonen til bedriftens e-postkonto, tilbys synkronisering mellom alle enhetene og applikasjonene dine. Meldinger, adressebøker og delte kalendere kan også nås via mobile enheter. En overlegen mobilsynkronisering oppnås ved å bruke synkroniseringsprotokoller som CalDAV, CardDav og Active Sync. Dermed kan du holde adresseboken og den delte kalenderen synkronisert på skrivebordet eller mobile enheter.

Høyere kvote og premiumfunksjoner med bedrifts-e-post

Bedrifts-e-postmulighet for bedrifter hos Natro!

E-post for bedrifterer designet for å møte behovene til selskaper med overlegne funksjoner. I bedriftens arbeidsliv kan du få en stor fordel ved å forbedre teamarbeid og effektivitet i din bedrift. Du kan forbedre bedriftens troverdighet, bevissthet og profesjonelle image med en bedrifts e-postkonto.

Det er fortsatt ikke for sent å åpne en bedrifts-e-postkonto. Først trenger du et domenenavn som best vil representere din bedrift på nettet. Du bør velge et domenenavn som gjenspeiler virksomheten din så enkelt og tydelig som mulig. Med et enkelt og fengende domenenavn vil bevisstheten din i bransjen øke raskere. Etter å ha valgt ditt domenenavn, kan du dra nytte av bedriftens e-postmuligheter på natro.com. På denne måten kan du enkelt skape din identitet på internett og begynne å ta ledelsen i bedriftslivet. Ikke glem at gjennom Natro kan du ikke bare dra nytte av bedriftens e-postmuligheter, men også fra ulike tjenester som domene og hosting.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar