Kemalpaşa logistikksenter, som vil gi verdi til Tyrkia, nærmer seg slutten

Kemalpasa logistikksenter, som vil gi verdi til Tyrkia, nærmer seg slutten
Kemalpaşa logistikksenter, som vil gi verdi til Tyrkia, nærmer seg slutten

Izmir delegasjon på 6 personer, akselerasjon til byen kazanHan dro til Ankara for å fullføre prosjektene som skal gjøres så snart som mulig. Som et resultat av forhandlinger som varte i 6 timer, nådde Kemalpaşa logistikksenter og Dikili Agriculture-Based Specialized Greenhouse Organized Industrial Zone sluttfasen. Delegasjonen uttalte at prosjektene som snart vil bli fullført vil gi verdi ikke bare til İzmir, men også til Egeerhavet og Tyrkia.

FORESPØRSEL FRA MEDLEMMER ER SLIPPET

İzmir-guvernør Yavuz Selim Köşger, Justis- og utviklingspartiet İzmir-nestleder Mahmut Atilla Kaya, İzmir Handelskammer (İZTO) Leder Mahmut Özgener, İZTO nestleder i styret Cemal Elmasoğlu, İZTOer styrets og styrets medlemmer ÖĞzhin styrets og styrets treasur delegasjon bestående av Çakan holdt 2 viktige møter i Ankara for å formidle utviklingen angående Kemalpaşa logistikksenter og landbruksorganiserte industrisoner og for å formidle forespørslene fra İZTO-medlemmer.

KEMALPAŞA LOGISTIKKSENTER PRESENTERES

Første stopp for den 6 personer store delegasjonen var Samferdsels- og infrastrukturdepartementet. TR-minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturrådgiver Fikret Şentürk og daglig leder for infrastrukturinvesteringer Dr. Under møtet med Yalçın Eyigün holdt İZTOs nestleder i styret Cemal Elmasoğlu en presentasjon om Kemalpaşa logistikksenter.

STØTTE FRA STATSMINISTER YILDIRIM

Det andre viktige møtet i Ankara ble holdt med statsministeren og speakeren for den 28. perioden tyrkiske nasjonalforsamlingen Binali Yıldırım. Izmir-delegasjonen formidlet sine krav angående de pågående prosjektene i byen til statsminister Yıldırım. Yıldırım uttalte at all nødvendig støtte vil bli gitt til prosjekter som vil bidra til utviklingen av İzmir.

GUVERNØR KÖŞGER: "DET VIL TILLEGG VERDI TIL TYRKIA"

Guvernør Köşger ga uttrykk for at hans Ankara-besøk var veldig produktivt, og sa: "Prosjektene våre vil tilføre verdi ikke bare til İzmir, men også til Egeerhavet og Tyrkia. Kemalpaşa logistikksenter vil være det mest omfattende logistikksenteret som noen gang er bygget med sine container- og lagerområder og lastebilparker. Jeg ønsker lykke til til byen vår, sa han.

PARLAMENTARISK KAYA: "VI MØTE ALLE FORESPØRSLER"

Justis- og utviklingspartiets İzmir-nestleder Kaya sa: "Vår anerkjente statsminister og minister lyttet nøye til alle våre krav. Tusen takk til dem for deres vanlige støtte. Kemalpaşa logistikksenter vil bidra sterkt til utviklingen av det kommersielle livet i İzmir. Jeg er av den oppfatning at alle våre besøk vil føre til viktig utvikling for İzmir.

ÖZGENER: "VI NÆR MÅLDEN I KEMALPAŞA"

İZTOs styreleder Mahmut Özgener ga uttrykk for at besøkene var veldig produktive, "Vi vil gjerne takke vår statsminister og minister for deres åpne kommunikasjon, løsningsorienterte og konstruktive tilnærming. Vi hadde muligheten til å formidle problemene som oppleves i sektorene og kravene fra våre medlemmer med alle detaljer. Vi har kommet veldig nær det endelige resultatet ved å gjøre viktige fremskritt, spesielt i arbeidet knyttet til Kemalpaşa Logistics Center.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar