Ağbaba: "Mens fremgangen øker meter for meter, stiger TurkStat-inflasjonen mildt med mil"

Mens Agbaba-prisen øker Move Meter Meter, øker TUIK-inflasjonen mildt med mil
Ağbaba 'Mens forskuddet øker meter for meter, går TurkStat-inflasjonen mildt for mil'

CHP-nestleder Veli Ağbaba evaluerte den årlige inflasjonsraten på 79,60 % annonsert av TURKSTAT for juli. CHP nestleder Ağbaba; "Mens prisøkningene skrider frem meter for meter i det virkelige liv, øker Turkstat-inflasjonen millimeter for millimeter," sa han.

CHP-nestleder Ağbabas uttalelse er som følger:

TurkStat klarte å holde inflasjonen under 80 prosent.

TURKSTAT annonserte den årlige økningen i inflasjonen til 79.60 % i juli. TURKSTAT oppnådde inflasjon under 80 prosent på sin egen måte. Mens prisøkningene skrider frem meter for meter, skrider dessverre manipulasjonsinstitusjonen TUIK fram millimeter for millimeter. Alle data forvrengt av TUIK går tilbake til folket vårt som fattigdom. ENAG annonserte den årlige økningen i inflasjonen som 176 %, mens TURKSTAT annonserte den årlige økningen i inflasjonen som 79,60 %. Forskjellen mellom publikums inflasjon og Turkstat-inflasjonen er 96,4 poeng.

Den årlige økningen i produsentinflasjonen er 144,61 %. Forskjellen mellom produsentinflasjon og konsuminflasjon er på den historiske toppen med 65 poeng. Selv om TurkStat fortsetter å skjule dataene så mye den vil, vil den ikke kunne forhindre at denne forskjellen gjenspeiles på folkets bord.

President Erdogan sa forrige mandag at prisene begynte å roe seg. Det er ikke prisene i basaren, markedet eller markedet, men tallene til TURKSTAT.

Denne suksessen skjer ikke alle økonomer.

Erdogan sa at jeg er ansvarlig for økonomien. Derfor, til tross for all slags sensur, er den annonserte inflasjonen på 79,60 prosent, eller 80 prosent, en Erdogan-suksess. Han sa at interessen er årsaken og inflasjonen er resultatet, og han slo rekorden for de siste 2021 årene nok en gang ved å øke inflasjonsraten fra 19,58 prosent i september 80 til 24 prosent. Det er ikke for enhver Babayiğit å øke inflasjonsraten slik. Tyrkia; Det er Erdogans suksess med å plassere Zimbabwe i de 6 beste landene med høyest inflasjon i verden, sammen med Venezuela, Libanon, Syria og Sudan.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar