Hovedstadsborgere Oppmerksomhet! Ankara Metro mellom Batıkent og Eryaman er stengt i 1 måned

Hovedstadsborgere Oppmerksomhet! Ankara Metro mellom Batıkent og Eryaman er stengt i 1 måned
Hovedstadsborgere Oppmerksomhet! Ankara Metro mellom Batıkent og Eryaman er stengt i 1 måned

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate forbereder seg på å utføre bakkeutjevningsarbeid i to separate områder av linjen mellom Ankara Metro Batıkent-Sincan Line (M3) Istanbul Yolu Station og Botanik Station, på grunn av forringelsen av jernbaneinfrastrukturen som følge av bruk av upassende materialer under byggingen av linjen. Under arbeidet som er planlagt mellom 10. august og 10. september 2022, vil det ikke være drift på Istanbul Road, Botanik, Mesa og West Central Stations. Innbyggere vil bli transportert med busstransport mellom Eryaman 1-2 og Batıkent stasjoner for å unngå offer under arbeidet.

Det ble fastslått at uegnede materialer ble brukt i byggingen av linjen mellom Istanbul Yolu stasjon og Botanik stasjon, som er fortsettelsen av Kızılay-Batikent Metro og fullført av transport- og infrastrukturdepartementet.

Situasjonen som oppsto som et resultat av undersøkelsen og undersøkelsen utført av EGOs generaldirektorat ble også støttet av borearbeidet og rapportene fra akademikerne. I tråd med akademikernes meninger og forslag, bestemte EGOs generaldirektorat å endre infrastrukturen til den 129 meter lange delen av linjen, som ble fylt feil.

INGEN OFRE VIL OPPLEVES UNDER ARBEIDET

Folk i Baskent Attention Ankara Metro Mellom Batikent Eryaman Månen er stengt

Etter at borearbeidet og rapportene fra akademikerne avslørte problemet på bakken, tok EGOs generaldirektorat grep etter intense klager fra innbyggerne, på grunn av at hastigheten og reisekomforten ble påvirket etter at toghastighetsgrensen ble redusert til 5 km /h for passasjersikkerhet.

I tråd med akademikernes meninger og forslag vil infrastrukturen til 129-metersdelen av linjen, som ble fylt feil, erstattes mellom 10. august og 10. september 2022. Under arbeidet vil det være en bussoverføring mellom Eryaman 1-2 og Batıkent stasjoner, slik at innbyggerne ikke vil oppleve noen klager, siden det ikke vil være drift på Istanbul Road, Botanik, Mesa og Batı sentralstasjoner.

Etter fullført arbeid vil togdriften i regionen tilbys innbyggerne igjen som sikrere, mer komfortabel og forkortet reisetid.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar