Tyrkisk statistisk institutt skal rekruttere 19 innleid personell

Tyrkisk statistisk institutt for å rekruttere innleid personell
Tyrkisk statistisk institutt skal rekruttere 19 innleid personell

Vedlegg 657 til prinsippene for ansettelse av innleid personell, som ble satt i kraft med paragraf (B) i artikkel 4 i lov om tjenestemenn nr. 6 og vedtak fra Ministerrådet datert 6/1978/7 og nummer 15754/2, for å bli ansatt i de sentrale og provinsielle enhetene til presidentskapet for det tyrkiske statistiske instituttet 2020 (to) beskyttelses- og sikkerhetsoffiserer og 2 (sytten) støttepersonell (rengjøringsoffiserer) som fordelingen er vist nedenfor, uten eventuelle skriftlige og muntlige eksamener, basert på 17 KPSS (B) gruppepoengrangering, i tråd med underavsnitt (b) i første ledd av artikkelen) vil totalt 19 (nitten) kontraktspersonell rekrutteres.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Tyrkisk statistisk institutt for å rekruttere innleid personell

GENERELLE BETINGELSER
a) For å oppfylle vilkårene spesifisert i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48,

b) å ha de kvalifikasjoner som kreves for at stillingen skal foretrekkes,

c) Å ha tatt KPSS (B) gruppeeksamen i 2020. KPSS P93-score for assosierte gradsnivå og KPSS P94-score for videregående opplæringsnivå vil bli lagt til grunn. KPSS-poengsummen til kandidatene må være i samsvar med KPSS-poengtypen for den aktuelle annonsen.

d) Ikke å ha fylt 01.01.1992 år fra den første dagen i januar i det året siste søknad ble gjort, (De som er født XNUMX og senere kan søke.)

e) ikke å ha blitt sagt opp fra tjeneste eller yrke mens du arbeider i noen offentlig institusjon,

f) ikke jobber som 4/B-ansatt i noen offentlig institusjon og organisasjon,

g) Søkernes status; "Hvis det innleide personellet blir sagt opp av deres institusjoner på grunn av brudd på prinsippene i tjenestekontrakten, eller hvis de ensidig sier opp kontrakten innen kontraktsperioden, med unntak av unntakene fastsatt av Ministerrådets vedtak, kan de ikke ansettes i institusjonenes kontraktspersonellstillinger inntil 1 (ett) år har gått fra oppsigelsesdatoen." overholde bestemmelsen.

SØKNADSMETODE og VARIGHET
Kandidater kan sende inn søknadene sine elektronisk via e-Government mellom 03/08/2022 - 12/08/2022 via tjenesten "Turkish Statistical Institute - Career Gate Public Recruitment" eller "Career Gate" (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). vil gjøre i miljøet. Søknadene fra kandidatene hvis kvalifikasjoner ikke er inngitt i tide og søknadene som sendes per faks, personlig eller per post vil ikke bli behandlet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar