Anafartalar City Hospital Mobilyakent trikkelinje nærmer seg slutten

Anafartalar City Hospital Mobilyakent trikkelinje nær slutten
Anafartalar City Hospital Mobilyakent trikkelinje nærmer seg slutten

Kayseri Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç undersøkte arbeidene på Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent jernbanesystem, som er under bygging, og holdt et konsultasjonsmøte om landskapsarbeid. Büyükkılıç sa på møtet: "Vi nærmer oss de siste øyeblikkene av vår 6,7 kilometer lange linje fra Tınaztepe-regionen til Kumsmall-regionen."

Ordfører Büyükkılıç, som gjennomfører planer og aktiviteter for å øke transportmulighetene og komforten i byen, følger kontinuerlig med på arbeidet som gjøres. Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent Rail System Line, hvis bygging fortsetter febrilsk, og Metropolitan Municipality-ordføreren Dr. Memduh Büyükkılıç bemerket at Kayseri vil ha en praktisk, komfortabel og vakker transportmulighet.

"VI BEGYNNER AKTIVT SENEST I OKTOBER"

President Büyükkılıç uttalte at Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent Rail System Line-arbeidet nærmer seg slutten, sa: "Takk Gud, vi nærmer oss siste øyeblikk av vår 6,7 kilometer lange linje fra Tınaztepe-regionen til Kumsmall-regionen. Konstruksjonen og produksjonen av våre linjer er fullført”.

Büyükkılıç kunngjorde at trikkelinjen snart vil være aktiv, og fortsatte sine ord som følger:

«Vi vil gjerne dele at, med Guds tillatelse, vil vår linje her være aktivt operativ senest i oktober, med arbeidet som skal gjøres i detalj, med miljøet, forhåpentligvis. Forhåpentligvis, med tillegg av vår linje i vår Talas-region og vår linje i denne regionen, vil en komfortabel trikkelinje som når omtrent 48 kilometer ha dukket opp i Kayseri. Det vil lette transporten. Det vil også lette tilgangen for våre innbyggere. Innbyggerne våre vil ha enkel tilgang til både City Hospital og Nuh Naci Yazgan University, Kumsmall og busstasjonen vår."

TAKK FRA BÜYÜKKILIÇ TIL PRESIDENTEN OG MINISTERENE

Büyükkılıç takket president Recep Tayyip Erdoğan og de som bidro til arbeidet med jernbanesystemlinjene, og sa: "Med solidariteten til enhetene våre, strømselskapet vårt, KASKİ, vitenskapsarbeidene våre, transportenheten vår og entreprenørselskapene våre, koordinering er sikret og det er sørget for et hyggelig miljø. La oss ikke glemme Kayserigaz, Türk Telekom og AYGM med deres konstruktive tilnærminger. Vi vil gjerne takke presidenten vår, transport- og infrastrukturministeren vår og alle våre venner som bidro til disse tjenestene mens de leverte disse tjenestene. Vi ber til Allah den allmektige om at dette arbeidet vil være nyttig for byen vår.»

Ordfører Büyükkılıç ble ledsaget av visegeneralsekretær i Metropolitan Municipality Ali Hasdal, avdelingsledere og tjenestemenn i entreprenørselskapet på konsultasjonsmøtet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar