Hvert skudd av Gülcan fra İzmir er "gull" verdt

Hvert skudd av Gulca fra Izmir er gull verdt

Gülcan Uzun, den suksessrike friidrettsutøveren til Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, vant en gullmedalje i begge mesterskapene i diskoskasting.

Gülcan Uzun, den unge platespilleren til İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, tok plass på toppen av pallen i to viktige organisasjoner. Gülcan Uzun, som vant det første tyrkiske mesterskapet i diskoskast med tiden 47.21 på Nurullah İvak Throws Turkish Cup i Bursa, vant gullmedaljen med tiden 20 ved Turkcell U45.98 friidrettsmesterskap, som også ble arrangert i Bursa. Idrettsutøveren, som også ble nummer fem på Balkan i karrieren, har klatret på suksessstigen spesielt de siste to årene og har gjennomført hvert skudd til gullverdien.

Atleten fra İzmir Metropolitan Belediyespor sa at han begynte med bordtennis i en alder av syv år, og byttet til diskoskasting takket være trener Turgay Çelikel, "Det er ikke lett å oppnå suksess. Jeg bor i landsbyen Çileme i Menderes og i årevis reiste jeg 50 kilometer hver dag for å trene. Men med mulighetene klubben min gir, overvant jeg alle vanskeligheter. "Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kunne delta i European Stars Championship på grunn av COVID-19," sa han.