Kryptovalutaer 2020 prosent verdi siden 406 Kazanutenfor

Prosentverdi siden kryptovalutaer Kazandi
Kryptovalutaer 2020 prosent verdi siden 406 Kazanutenfor

Kryptovalutaer, som har registrert betydelige nedganger de siste ukene, har økt med 5 % på 11 uker. kazanMarkedsverdien på 1 billion dollar styrket spådommene i investormiljøet om at kryptovinteren er over. Globale kryptovalutabørser, som tror at kryptovalutaer og blokkjede er fremtidens finans, ble oppmuntret av denne situasjonen og akselererte deres ekspansjonsinvesteringer.

Kryptovalutabørser, som registrerte en sterk oppgang i 2021, fullførte første halvdel av 2022 med bemerkelsesverdige tap, men i de siste ukene av juli nådde de en markedsverdi på 1 billion for første gang på fem uker. Med denne utviklingen, som tolkes som slutten på kryptovinteren blant investorer, har det igjen begynt å diskuteres om kryptovalutaer er et potensielt investeringsverktøy i en tid hvor det globale inflasjonsmiljøet er dominerende. Selv om det fortsatt er en kontroversiell aktivaklasse, har økosystemets konsensus om at kryptovalutaer er fremtidens finans drevet utvidelsesinvesteringer av kryptobørser med et sterkt økonomisk fundament. Dette har blitt bekreftet av Tyrkia-investeringen til SkyBitPro, en kryptovalutabørs som er hyppig omtalt spesielt i Europa, USA og MENA-regionen.

Ved å evaluere den siste utviklingen innen kryptovaluta, sa SkyBitPro Dubai-sjef Sarullah Tabea: "Kryptovalutabørser, som har opplevd vanskeligheter fra tid til annen, har fortsatt en verdi på over 2020% siden 406. kazanMay lyktes. I samme periode steg S&P 500-indeksen, som dekker de fleste av de amerikanske aksjemarkedene, kun 21 %. Selv denne forskjellen er nok til å bevise at kryptovalutaer inneholder nye muligheter. Med vår tro på denne ideen, som SkyBitPro, som for tiden opererer i 17 land og 32 byer, åpner vi opp for Tyrkia etter Italia, Spania, Dubai, USA og Storbritannia."

"Kryptomarkedet trenger fortsatt mange investorer"

Kryptovalutaer, som har blitt et av de mest kontroversielle finansielle instrumentene de siste årene, har blitt kritisert for å mangle den iboende verdien av investeringsinstrumenter som aksjer eller edle metaller. Minner om at Bank of America, en av de største bankene i verden, delte synet om at "Vi er ikke enige i ideen om at blokkjedeteknologi og andre applikasjoner mangler egenverdi" i rapporten Global Cryptocurrency and Digital Assets publisert i juni, Sarullah Tabea sa: "Versjonen av den samme rapporten, publisert høsten 2021, har mer enn 200 millioner brukere. Det ble påpekt at den digitale aktivasektoren, som er det største markedet, er for stor til å bli ignorert. Å argumentere for at verdens kryptovalutaer og blokkjedeteknologi kan brukes i nær fremtid for å låse opp telefonen, kjøpe aksjer, eiendom eller bil, eller til og med betale regninger, er ikke lenger en futuristisk drøm. Det faktum at hver bevegelse sett i de ledende kryptovalutaene er på verdensagenda kan vises som bevis på dette. På dette tidspunktet tror vi at markedet trenger flere investorer. Som SkyBitPro tar vi initiativ i denne forbindelse og organiserer gratis opplæring for å øke bevisstheten om kryptovalutaer på nasjonalt nivå i hvert marked vi åpner.»

"Vi har som mål å være den mest foretrukne plattformen i Tyrkia"

Sarullah Tabea la merke til at de har produsert løsninger for investorer med kryptopenger siden 2019, og avsluttet sine evalueringer med følgende uttalelser: «Vår plattform, som bruker den raskeste og sikreste teknologien for å øke brukeropplevelsen, utvikles av vårt kompetente team på 250 mennesker. SkyBitPro tilbyr 7/24 online kundestøtte, sikker lagring, sikkerhetsprioriterte prosesser og raske uttaksmuligheter, og skiller seg også ut med sin brede produktportefølje som strekker seg fra Bitcoin til Cardano, Polkadot til BNB. Vi gjør det mulig for kryptopengesamfunnet i Tyrkia å få tilgang til en trygg, enkel og uavbrutt investeringsopplevelse med plattformen vår, som har klart å vinne verdsettelse fra investorer med den betydningen den legger til pålitelighet siden første dag. Med våre tilknyttede programmer har vi som mål å nå kryptosamfunnet i Tyrkia på kort tid og raskt bli den mest foretrukne plattformen med våre lave provisjonssatser. I Tyrkia, hvor forberedelsene til reguleringen akselererer, er vi klare til å operere i samsvar med regelverket fastsatt i fellesskap av finansmyndighetene og samfunnet.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar