TCDD vil rekruttere 5 tidligere straffedømte togarbeidere

TCDD vil rekruttere tidligere dømt togetablissementsarbeider
TCDD vil rekruttere 5 tidligere straffedømte togarbeidere

Generaldirektoratet for TCDD anlegg 1 til Kabakça Station Chief innenfor grensene til Istanbul, 1 til Sinekli Station Chief arbeidsplasser, 1 til Kemalpaşa TMI Station Chief lokalisert innenfor grensene til Izmir, 1 til Emiralem Station Chiefs arbeidsplasser og 1 til Dumlupınar Station Chief lokalisert innenfor provinsgrensene til Kütahya, totalt 5 Ex-Convict Trains. Han vil bli ansatt som Stabsarbeider.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Problemene som kandidater bør vite, nødvendige dokumenter, helseforhold og skoleavdelinger er oppført nedenfor.

Innenfor rammen av offentlige stillingsannonser ble det publisert en ny annonse for permanent rekruttering av offentlige ansatte. Republikken Tyrkias statsjernbaner, som har annonsert at de vil rekruttere 5 faste offentlige arbeidere, uttalte at de vil rekruttere personell mellom 9.-15. august. Les våre nyheter for å søke om de angitte kvotene.

For kandidatene som ønsker å søke, bestemmes tittelen som skal rekrutteres som tidligere straffedømt togbygningsarbeider i en kvote på 5 personer, og rekrutteringen vil skje for en person for Kemalpaşa-sjef, en for Emir alem-stasjonssjef, og en for Dumlupınar stasjonssjef i Kütahya-provinsens grenser.

Jeg åpner kandidatene som vil søke. Søknader kan gjøres med İŞKUR-kunngjøringene som skal publiseres 9. august 2022. Søknader som gjøres på andre måter vil ikke bli akseptert.

Kandidater vil kunne søke mellom 9. august og 15. august, som det står på tittelen.

Søknadsvilkårene er å være under 35 år, for å kunne jobbe i jobben i 5 år uten å be om noen overgang, å ikke ha blitt sagt opp eller sagt opp de siste 7 årene, å kunne jobbe i turnus, og til slutt å ikke ha noen problemer som kan hindre dem i å utføre sine oppgaver kontinuerlig.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar