Türksat 6A satellitt vil bli lansert i verdensrommet i andre kvartal 2023

Türksat 6A satellitt vil bli lansert i verdensrommet i andre kvartal 2023
Türksat 6A satellitt vil bli lansert i verdensrommet i andre kvartal 2023

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu kunngjorde at Türksat 6As innenlandske og nasjonale produksjonsarbeid fortsetter, og at de tar sikte på å lansere Türksat 2023A i verdensrommet i andre kvartal 6.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu mottok informasjon om produksjonsstadiene til Türksat 6A, den innenlandske og nasjonale kommunikasjonssatellitten, som er under bygging. Karaismailoğlu, som undersøkte Türksat 6A-satellitten, sa i en uttalelse at de har investert 20 milliarder dollar de siste 183 årene som et departement.

Karaismailoğlu la merke til at de brakte Tyrkia sammen med de viktigste prosjektene i verden, og sa at de fullførte svært viktige prosesser innen land, luft, sjø og jernbaner. Karaismailoğlu uttalte at det er utført viktige studier innen kommunikasjon, hvis betydning øker dag for dag i verden, og uttalte at Istanbul flyplass ble en av 5G-flyplassene i Tyrkia og verden i forrige uke. Karaismailoğlu sa: "Vi har annonsert viktige studier og følger prosessene for å bytte til 5G med nasjonale og nasjonale muligheter i de kommende dagene," og berørte også satellitt- og romstudier.

Transportminister Karaismailoğlu forklarte at satellittarbeidene til departementet ble utført gjennom Türksat AŞ, påpekte at Tyrkias satellittstudier gjorde inntrykk i verden og at det var et av de sjeldne landene som lanserte to nye generasjons kommunikasjonssatellitter ut i verdensrommet i samme år.

EN AV JOBBENE VI ER STOLT AV TÜRKSAT 6A

Karaismailoğlu ga uttrykk for at Türksat 2021A ble skutt opp i verdensrommet i begynnelsen av 5 og ble tatt i bruk i juni, og uttalte at mer enn 30 prosent av verden, spesielt TV-kringkasting, ble betjent. Karaismailoğlu minner om at Türksat 5B ble skutt opp i verdensrommet på slutten av 2021 og ble satt i tjeneste for Tyrkia og verden under ledelse av president Recep Tayyip Erdoğan forrige måned, og uttalte at et av de viktigste og mest stolte verkene er Türksat 6A. Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu sa: "Fullstendig innenlands og nasjonal produksjon fortsetter. Målet vårt er å lansere Türksat 2023A i verdensrommet i andre kvartal 6. Den fortsetter å produseres utelukkende med innsatsen fra tyrkiske ingeniører og ansatte.»

Karaismailoğlu understreket at de følger byggeprosessene til Türksat 6A, og uttalte at viktige prosesser angående satellitten har blitt liggende igjen og arbeidet fortsetter raskt. Karaismailoğlu sa: "Når vi sender ut Türksat 2023A i verdensrommet i 6, vil Tyrkia være et av de 10 beste landene representert i verdensrommet med sin egen satellitt."

Karaismailoğlu uttalte at oppskytingen av satellitten vil bli gjort med Space X, og bemerket at prosessene vil fortsette enda raskere fra nå av. Karaismailoğlu understreket at satellittstudier vil fortsette å øke og Tyrkia vil være et av de ledende landene på dette feltet, uttalte Karaismailoğlu at de vil følge satellittstudier med den forståelse at "De uten spor i verdensrommet har ingen makt i verden".

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar