Ultralydinspeksjon på skinner: 'Iron Eye'

Ultrasonisk inspeksjon Iron Eye on Rails
Ultrasonisk inspeksjon 'Iron Eye' på skinner

Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD), som vekker oppmerksomhet med sine vellykkede FoU-studier ved å følge den teknologiske utviklingen nøye, er også et eksempel med "Iron Eye" utviklet av ingeniørene som jobber i det. "Iron Eye" er utviklet av tyrkiske ingeniører for å oppdage skadene på skinnene, og oppdager selv de tynneste sprekkene i skinnene. Utstyrt med det nyeste teknologisystemet gir 'Iron Eye' trygg og sikker kjøring for tog.

'Iron Eye' oppdager til og med sprekker så vel som kapillærer ved å røntgenstråle skinnene. På denne måten sikres trygg ferdsel på jernbane. 'Iron Eye', som også kan reise på land, har skannet og rapportert om den 7 tusen kilometer lange jernbanen frem til i dag.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar