Mat som går opp i vekt

vektøkningsmat
vektøkningsmat

En av tingene du ikke bør gjøre for å leve sunt er å innta usunt fett og søppelmat for å gå opp i vekt. Disse typer mat gir bare magen vekt og kan forårsake alvorlige langsiktige problemer som diabetes, fedme og hjerteproblemer. Ok, sunn mat for vektøkning Hva?

1: Melk

Den er høy i proteiner, kalsium, karbohydrater, fett, mineraler og vitaminer. Det er en utmerket proteinkilde, og gir både kasein og myseproteiner. Det kan hjelpe deg å legge til muskelmasse til kroppen din. Du kan prøve å drikke to glass melk om dagen til måltider eller før eller etter trening.

2: Messing

Ris er en av de praktiske og rimelige kildene til karbohydrater som er nødvendige for vektøkning. Ris er også en kaloritett matvare. Utenom det kan du spise karri eller ris med grønnsaker for protein.

3: Tørket frukt

Inntak av tørket frukt kan være gunstig for vektøkning. Denne supermaten inneholder en rekke antioksidanter, proteiner, kalorier og mikronæringsstoffer. Du kan spise tørket frukt rå eller stekt, du kan også legge dem til yoghurt, smoothies.

4: Rødt kjøtt

Rødt kjøtt er en rik kilde til protein som bidrar til å styrke musklene og øke vekten. Den inneholder leucin og kreatin, næringsstoffer som spiller en viktig rolle for å øke muskelmassen. Biff og annet rødt kjøtt inneholder både protein og fett, som fremmer vektøkning.

5: Poteter og stivelse

Stivelsesholdige matvarer som poteter og mais kan være et velsmakende alternativ for rask vektøkning. Denne maten inneholder karbohydrater og kalorier som øker muskelglykogenlagrene.

6: Fullkornsbrød

Fullkornsbrød kan være en god kilde til karbohydrater for å øke vekten. Det kan fremstå som et balansert måltid når det tilberedes med proteinkilder som egg, kjøtt og ost.

7: Avokado

Avokado er en utmerket kilde til fett, antioksidanter, vitaminer og fiber. Du kan spise avokado i hovedmåltidet, smørbrød og andre måltider som er nødvendige for vektøkning.

For å lære mer om sunn livsstil, fra sport til kosthold, fra mental helse til søvnmønster LifeClubs nettsted du kan besøke.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar