Yedikule Hisarı var vertskap for 'Drone Races Victory Cup'-organisasjonen

Yedikule Hisari var vertskap for Drone Races Victory Cup Organization

De siste konkurransene til Drone Races Victory Cup-organisasjonen organisert av Fatih kommune er fullført. Vinnerne av konkurransen mottok sine priser fra Fatih-ordfører Ergün Turan.

Drone Races Victory Cup-organisasjonen organisert av Fatih kommune sammen med Tech Drone League ble avsluttet etter finaleløpene som ble avholdt i går kveld. Organisasjonen, som ble arrangert av Fatih kommune i Yedikule festning, ble holdt i et historisk sted for første gang. Den første dagen konkurrerte dronepilotene i trenings- og kvalifiseringsrundene, og den andre dagen nådde de mesterskapet med kvalifiseringsløpene. De siste løpene ble arrangert i kveldstimene på en 12 kvadratmeter stor bane, spesielt opplyst med lysdioder, omgitt av tusen kvadratmeter med sikkerhetsnett, bestående av 11 hindringer og 3 svinger. Bildene i pilotenes briller vil bli sendt direkte på LED-skjermene på scenen og publikum delte pilotenes begeistring. I lagløpskategorien vant Eren Çolak og Batuhan Koç fra det blå laget førsteplassen med 6 tusen TL, Hüseyin Yılmaz Çimen og Özgür Can Özçelik fra det grønne laget vant andreplassen med 3 tusen TL, og Hüseyin Ablak og Deniz Sarel fra det gule laget vant tredjeplassen med 2 tusen TL. I den individuelle kategorien vant Hüseyin Ablak førsteplassen med 3 tusen 500 TL, Hüseyin Yılmaz var den andre med 2 tusen TL og Eren Çolak var den tredje med 500 XNUMX TL. Fatih-ordfører Ergün Turan deltok også på prisutdelingen som ble holdt etter de siste løpene og overrakte deltakerne sine priser.

Fatih-ordfører Ergün Turan sa: "Dron-løp, kanskje den siste fasen av teknologi, ble holdt her i Yedikule-festningsregionen i en viktig del av vår Fatih. Det var en god organisasjon, 48 lag deltok i denne organisasjonen. Unge mennesker fra hele Tyrkia, fra alle aldersgrupper, fra alle yrker, fra fem forskjellige ligaer om droner deltok. Det var veldig hyggelige konkurranser her. Det var en annerledes opplevelse for dem på dette historiske stedet. Jeg deltok både på den første dagen og så den siste konkurransen i dag. Målet med disse konkurransene er å øke interessen blant unge for teknologi. Vi har virkelig dyktige ungdommer. Jeg håper vi kan gjennomføre denne konkurransen her neste år. Ungdom i Tyrkia er veldig interessert i teknologi, men jeg tror at interessen for teknologi vil øke enda mer gjennom konkurranser.