Alstom-trikker i Cuenca frakter 19.000 XNUMX passasjerer per dag

Alstom-trikker i Cuenca frakter passasjerer daglig
Alstom-trikker i Cuenca frakter 19.000 XNUMX passasjerer per dag

Alstom, verdensledende innen smart og bærekraftig mobilitet, feirer to år med vellykket drift av trikken sin i Cuenca, Ecuador. Systemet har vært offisielt operativt siden 22. september 2019 og frakter for tiden rundt 19.000 40.000 passasjerer per dag. Ifølge kommunen Cuenca, som er ansvarlig for drift og vedlikehold av systemet, er målet å nå XNUMX XNUMX daglige passasjerer.

Transportsystemet som opererer i Cuenca, hvis historiske bymurer ble erklært som et verdensarvsted av UNESCO i 1999, har blitt en ny turistattraksjon og brukes av lokale og utenlandske turister så vel som de som kommer fra Cuenca.

Javier Díaz, Cuenca Tram Project Director for Alstom, sa: "Vi er veldig glade og stolte over den vellykkede og uavbrutt driften av Alstom-trikken i Cuenca i to år, spesielt vel vitende om at vi bidrar til smart og bærekraftig mobilitet i byen . Kommunen gir mange fordeler til sine innbyggere med levering av et kvalitetsprodukt og -system i samarbeid med vår klient."

Alstom og dets konsortiumpartnere har kontrakt for å designe, levere, integrere og teste hele systemet, inkludert 14 Alstom Citadis-trikker, strømforsyningssystem, lagerutstyr, telekommunikasjons- og jernbanesignalutstyr. Totalt er det 20.4 holdeplasser langs trikkenettet fordelt på 27 kilometer. Ruten går gjennom viktige steder i Cuenca, som El Arenal-markedet, et travelt kommersielt knutepunkt, det historiske sentrum, busstasjonen, Mariscal Lamar lufthavn og byens industripark.

Hver enhet av Alstom Citadis-trikken er 33 meter lang og tilsvarer den nye generasjonen av denne typen moderne, rask, stillegående, inkluderende og lave CO2-utslippstransport. Hver Citadis-trikk er i stand til å frakte opptil 215 personer, forskyve tre busser eller tilsvarende 280 private kjøretøy. Dette, kombinert med at systemet er et elektrisk mobilitetssystem, bidrar til å redusere klimagassforurensning og karbonutslipp.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar