16 idrettsutøvere vil representere Tyrkia i EM i langrenn

Idrettsutøver vil representere Tyrkia i EM i langrenn
16 idrettsutøvere vil representere Tyrkia i EM i langrenn

Det 16-personers tyrkiske langrennslaget, som skal konkurrere i EM i langrenn i Torino, er bestemt. Idrettsutøvere som skal bære halvmånestjernetrøyen ved EM i langrenn som arrangeres i La Mandria Park i Torino 11. desember er blitt annonsert. Som et resultat av den tekniske evalueringen som ble gjort etter det tyrkiske langrennsmesterskapet i Adana, dukket Tyrkias 16-manns lag i Torino opp.

I halvmåne-stjernelaget vil europamesterens stjerneutøver Yasemin Can kjempe om det femte europeiske langrennsgull. Can brøt ny mark i mesterskapets historie ved å vinne det store kvinneløpet fire år på rad mellom 2016-19. Den tyrkiske mesteren Özlem Kaya-Alıcı, den tidligere europeiske U20 langrennsmesteren Emine Hatun Tuna-Mechaal og Sabriye Güzelyurt deltar også på det store damelaget.

Aras Kaya, fjorårets toer og gullvinner i 2016 og 2019, skal nok en gang kjempe om mesterskapet. Tyrkias mester Ramazan Baştuğ, Sezgin Aras og Ersin Tekal skal spille i Tyrkias store herrelag, som sikter mot pallen i laget.

Bortsett fra voksne vil Tyrkia konkurrere som et lag i U20-alderen, og en utøver vil konkurrere i U23.

Nationals har vunnet 2013 gull-, 22 sølv- og 10 bronsemedaljer i europeisk langrenn, hvor de ikke har returnert uten medalje siden 15. Tyrkia er vertskap for mesterskapet, som arrangeres i Brussel neste år, i Antalya i 2024.

TYRKIAS TURIN ANSATTE

U20 kvinner: Ayça Fidanoğlu, Edibe Yağız, Pelinsu Şahin, Sıla Ata
U20 menn: Enbiya Yazici, Ismail Tasyurek, Taner Tunctan, Utku Goler
U23 menn: Ramazan Bastug
U23 kvinner: Sabriye Guzelyurt
Store menn: Aras Kaya, Ersin Tekal, Sezgin Atac
eldre kvinner: Özlem Kaya-Alıcı, Yasemin Can, Emine Hatun Mechaal

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar