Minister Akar: '254 terrorister nøytralisert i Operation Claw Sword'

Minister Akar Pence nøytraliserte terrorist i Kilic-operasjonen
Minister Akar '254 terrorister nøytralisert i Claw Sword Operation'

Hulusi Akar, nasjonalforsvarsminister, flyttet umiddelbart fra parlamentet til landstyrkens kommandooperasjonssenter etter at møtet med departementet for nasjonalt forsvars budsjett for 2023 ble fullført i den parlamentariske plan- og budsjettkomiteen.

Minister Akar holdt sammen med generalstabssjefen general Yaşar Güler og landstyrkens øverstkommanderende general Musa Avsever et videotelekonferansemøte med sjefene for enhetene på grenselinjen. Minister Akar fikk en orientering om den siste situasjonen på feltet og ga instruksjoner.

Minister Akar sa at Operasjon Claw-Sword, som startet med den største, mest omfattende og effektive luftoperasjonen i den siste perioden, fortsatte med suksess, "Operasjonen fortsetter med straffeskyting med luft- og landbrannstøttekjøretøyer. Så langt har 471 mål blitt brakt under ild i operasjonen, og 254 terrorister er nøytralisert.» han sa.

Minister Akar påpekte at terroristene ble satt i et hjørne etter operasjonene til de tyrkiske væpnede styrker, sa: "Terroristene angrep sivile mål. Vi vil dempe dem så snart som mulig. Vi har opplevd det samme i Kilis, Hatay og Reyhanlı tidligere. Da vi ryddet utenfor grensene, kom vi til et punkt i denne forbindelse.» brukte uttalelsene hans.

Minister Akar påpekte at terrororganisasjonen og dens støttespillere i inn- og utland, samt fokus for oppvigleri og ugagn, prøver å spre desinformasjon, slik tilfellet er etter hver vellykket operasjon av de tyrkiske væpnede styrker i kampen mot terrorisme. .

«De prøver å overskygge suksessen til de tyrkiske væpnede styrkene i kampen mot terrorisme med baktalelse, oppvigleri og ugagn. Jeg gjentar at det eneste målet for TAF er terrorister og strukturer som tilhører terrorister. Med noen av våre etniske, religiøse, sekteriske grupper; Vi har ingen problemer med våre kurdiske og arabiske brødre. Vi har bare ett mål, og det er terrorister. Hvem er de? PKK/YPG/PYD, DEASH. Hvem det enn er. Beregningstid for terrorister. De vil se at det ikke vil bli spilt kamper med de tyrkiske væpnede styrkene. Vi vil kreve en beretning om hver bloddråpe fra våre martyrer, barn som mistet livet, lærere og borgere.»

Minister Akar bemerket også at terrorister ikke har noe annet valg enn å overgi seg til rettferdighet.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar