5 millioner kjøretøy brukte Nissibi-broen

Millioner kjøretøy brukte Nissibi-broen
5 millioner kjøretøy brukte Nissibi-broen

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu undersøkte Nissibi-broen, som uavbrutt forbinder regionene Øst-Anatolia og Sørøst-Anatolia.

Karaismailoğlu uttrykker at Nissibi-broen er en viktig rute som forbinder Adıyaman, Siverek, Şanlıurfa og Diyarbakır, og uttalte at broen har gitt og vil fortsette å gi viktige bidrag til den regionale handelen og turismen samtidig som den gjør livet til innbyggerne enklere. Vår statsråd fortsatte sitt innlegg som følger:

«Reiser som pleide å ta timer på Nissibi-broen falt til bare minutter i 2015. Da dette stedet ble åpnet, var det den tredje lengste broen i Tyrkia. Men i løpet av de 3 årene som har gått siden 2015, har dette stedet forvandlet seg til en vanlig bro med de teknologiske broene bygget over hele Tyrkia og trengs av regionen. Vi er stolte over at broer som krever kunstverk og ingeniørkunst nå er blitt vanlige prosjekter i Tyrkia. Nissibi Bridge er bare ett av disse praktfulle verkene som har blitt bygget over hele Tyrkia de siste 7 årene. Hva Çanakkale-broen er i Çanakkale, Nissibi-broen betyr det samme for Adıyaman, Diyarbakır og Şanlıurfa.

Ministeren sa at den totale lengden på Nissibi-broen er 620 meter og midtspennet er 400 meter, "Rundt 2015 millioner kjøretøy har brukt dette stedet siden det ble tatt i bruk i 5. Hva ville skje hvis det ikke gjorde det? 5 millioner kjøretøy ville foreta utmattende timer lange reiser med ferge hit. Som et resultat har innbyggerne våre spart tid og har en trygg reise.» sa.

Etter minister Karaismailoğlus uttalelser, tok han en stund med sjåførene av kjøretøyene som brukte broen. sohbet det gjorde det.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar