EGO feirer sitt 80-årsjubileum med ulike arrangementer

Feirer årsdagen for EGO-styret med forskjellige arrangementer
EGO feirer sitt 80-årsjubileum med ulike arrangementer

For å feire 80-årsjubileet for etableringen, samlet Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate 1 unger av sort furu og sedertre i EGO 500st Region Bus Operation Branch Directorate og Reparasjonsvedlikeholdsverksted i Karaoğlan-distriktet i Gölbaşı-distriktet.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate begynte å feire sitt 80-årsjubileum med ulike aktiviteter. Innenfor aktivitetsområdet; «1. Mens du opprettet "Årets skogplantingsområde", ble det plantet 80 lerk- og sedertreplanter i området.

"VI ER GLAD FOR Å SÅ FRØ TIL EN GRØNN ANKARA"

EGOs daglige leder Nihat Alkaş, viseadministrerende ledere og avdelingsledere deltok på seremonien for planting av frøplanter, og EGO-personell og deres familier viste stor interesse.

General Manager Nihat Alkaş sa at de grønne områdene i byen er en av de viktigste investeringene for forvaltningen av byen:

«Nødvendigheten av grønne rom i bylivet er en uunnværlig realitet. Grønne områder tilbyr mer komfortable og sunnere miljøforhold til mennesker med bidraget og mulighetene de gir til det urbane økosystemet og daglige urbane aktiviteter. Fremfor alt er trær den viktigste delen av byens infrastruktur for et bærekraftig byliv. Faktisk bidrar vi til infrastrukturen i byen vår med et skogplantingsarrangement for å markere 80-årsjubileet. Vi tror at dette grøntområdet, som vil bære navnet til vår dypt forankrede organisasjon, vil blåse liv i byen vår, og i dag er vi glade for å plante spirer for et grønt Ankara. Vi vil male Ankara grønt i samsvar med ledelsestilnærmingen til vår president, Mr. Mansur Yavaş, ved å gjenta begivenheten vi holdt her i dag i årene etter."

Frøplanter MØTES MED JORDEN

Ungene levert av ABB Environmental Protection and Control Department, Rural Services Department og ANFA General Directorate er "1. Det ble ført sammen med jorda i Året skogplantingsområde.

Ayten Gök, leder for EGO Service Improvement and Institutional Development Department, som deltok i arrangementet, sa: "Vi opplever gleden av å plante en ungplante sammen med våre ansatte til minne om 80-årsjubileet for vårt generaldirektorat, under en felles EGO nevner." EGO 1st Region Movement-sjef Mehmet Can Özbay sa: "Vi feirer stolt 80-årsjubileet for etableringen vår. Her utførte vi skogplanting for et grønnere Ankara. Vi vil gjerne takke våre ledere og kolleger”, mens et annet EGO-personell, İnan Balcı, som deltok i arrangementet sammen med sønnen, uttrykte tankene sine ved å si: “Jeg er glad hvis jeg og familien min også bidro til et grønt Ankara” .

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar