Ford E-Tourneo Custom skal produseres i Tyrkia introdusert

Ford E Tourneo Custom skal produseres i Tyrkia introdusert
Ford E-Tourneo Custom skal produseres i Tyrkia introdusert

Den nye generasjonen Electric Tourneo Custom-modellen som skal produseres på Ford Otosan Kocaeli-fabrikkene ble introdusert. Den nye generasjonen E-Tourneo Custom møter en høyeffektiv elektrisk drivlinje som kan nå en målrekkevidde på opptil 370 kilometer. E-Tourneo Custom, en av de 2024 nye helelektriske Ford Pro-modellene som introduseres på det europeiske markedet i 4, retter seg mot både personlige brukere og kommersielle kunder med sin komfortable setekapasitet på opptil 8 personer og sitt romslige interiør. Den nye generasjonen Tourneo Custom-serien vil bli produsert av Ford Otosan på Kocaeli-fabrikken og vil bli introdusert for kunder i andre halvdel av 2023.

Ved å bruke battericelleteknologi med høy tetthet og 150 kW elektrisk motor i samme 74 kWh brukbare batterikapasitet som Ford F-160 Lightning pickup, vil E-Tourneo Custom tilby overlegen ytelse og raffinert stil. Flerbruksbilens helelektriske drivlinje gir også enda større energieffektivitet og inkluderer en enkeltpedal kjøremodus for en mer avslappet og komfortabel kjøreopplevelse.

Med den integrerte 11 kW AC trefaseladeren når batteriet full kapasitet på under 8 timer, eller med en 125 kW DC hurtiglading4 kan det lades til 41-15 prosent på cirka 80 minutter. Ladeprofilen til E Tourneo Custom kan forhåndslades for å støtte raske ladinger. Systemet oppnådde en rekkevidde på omtrent 125 km på bare 5 minutter ved bruk av en 38 kW lader i laboratorietester.

Ford E Tourneo Custom

Med en maksimal slepekapasitet på 2,000 kg5 og sjenerøs nyttelast6, hjelper E-Tourneo Custom kjøretøyeiere med å reise med venner, familie og sportsutstyr, og bedrifter med å transportere kunder og bagasje effektivt. Pro Power Onboard-teknologien driver opptil 2,3 kW til digitale enheter, dingser, sports- og campingutstyr uten å være koblet til strømnettet via stikkontakter i frontkabinen, og lar kundene dra nytte av det fulle potensialet til de elektriske versjonene av Tourneo Custom.

Ford E Tourneo Custom

Høyteknologisk interiørdesign for enhver bedrift

Den nye Tourneo Custom skiller seg ut på veien med et imponerende og stilig design som vil appellere til både personlige brukere og high-end bedrifter. Kjøretøyet viser en selvsikker holdning med et solid og balansert fotfeste på bakken med sitt utvidede utseende foran og bak. Den dynamiske og stilige frontdesignen gjenspeiler den sterke kompetansen som danner grunnlaget for Tourneo-merket, samtidig som den understreker teknologien og ytelsen til den helelektriske E-Tourneo Custom med sin unike grillfinish, visuelle signatur i full bredde og slående LED-frontlykter.

Designet, som tilbyr praktisk så vel som sofistikert, fortsetter inne i kjøretøyet. Stilig frontkabin med to eller tre seter; Den representerer et nytt skritt fremover innen teknologi og komfort med sine høykvalitetsmaterialer og enkle, moderne overflater. Instrumentgruppen har en ergonomisk 13-tommers berøringsskjerm og infotainmentsystemet SYNC 4 Den nye digitale skjermen skaper en intuitiv, førerorientert cockpit, mens trådløs Android Auto og Apple CarPlay-kompatibilitet er standard.

Ford E Tourneo Custom

Tourneo-kjøretøyer må også fungere som mobile sitteplasser og arbeidsplasser for å støtte brukernes aktive liv. Tourneo Custom er også tilgjengelig med det samme innovative tilt-justerbare rattet som ble introdusert i den nylig lanserte E Transit Custom. Takket være denne klassespesifikke funksjonen kan rattet brukes som et ergonomisk arbeidsområde for bærbare datamaskiner og nettbrett, eller det kan slås helt sammen og gjøres om til et nyttig bord.

Ford E Tourneo Custom

En av prioriteringene i designprosessen var å maksimere komforten og bevegelsesfriheten i kabinen. Følgelig har alle kjøretøy et ratt med flat bunn. Denne avrundede firkantede formen og girspaken plassert på rattstammen i kjøretøy med automatgir skaper mer plass og letter tilgangen. I tillegg, ved å plassere passasjerkollisjonsputen foran i taket i stedet for instrumentpanelet, ble det skapt mer plass og oppbevaringsrom i kabinen foran. På denne måten kan bærbare datamaskiner eller A4-filstørrelser lagres i det lukkede oppbevaringsrommet på konsollen. Elektroniske enheter kan nå trygt plasseres nærmere føreren med industristandard AMPS-fester.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar