Hvem er Asli Enver, hvor er hun fra, hvor gammel er hun? Hvem giftet Asli Enver seg med?

Hvem er Asli Enver fra Hvor gammel er Asli Enver gift?
Hvem er Asli Enver, Hvor er hun fra, Hvor gammel er Asli Enver Hvem var hun gift med?

Den kjente skuespillerinnen Aslı Enver giftet seg med kjæresten Berkin Gökbudak. Aslı Envers kone, som delte ekteskapsbildet hennes på sin sosiale mediekonto, var et spørsmål om nysgjerrighet. Her er biografien til Aslı Envers kone, Berkin Gökbulak.

Hvem er Asli Enver, hvor er hun fra, hvor gammel er hun?

Aslıay Enver (født 10. mai 1984, London) er en tyrkisk skuespillerinne. Han ble født i London som det andre barnet til en tyrkisk-kypriotisk far og en mor som dro til London fra Tyrkia for utdanning. Aslı Enver, som bodde i London til hun var 12 år, flyttet senere til Tyrkia med familien. Hun uttalte at hun startet teatret ved Müjdat Gezen kunstsenter med veiledning av moren sin da hun slet på grunn av landskiftet.

I 2005 spilte han i reklamen til Molped med Türkü Turan og Hazal Kaya. Han ble uteksaminert fra Pera Fine Arts High School og teateravdelingen ved Haliç University. I begynnelsen av karrieren tok han en to-minutters rolle i en sit-com-sending på TRT 1 og spilte deretter i en kortfilm kalt Ayna. Hun spilte karakteren til Mine Ergun i ungdoms-TV-serien Kavak Yelleri, som ble sendt på Kanal D mellom 2007 og 2011. Enver, som tidligere spilte en rolle i TV-serien Hayat Bilgisi, spilte karakteren til Ahu i Suskunlar-serien. Så ga hun liv til karakteren til Özlem Albayrak i TV-serien Lost, utarbeidet av D Productions for Kanal D sesongen 2013-2014. Deretter spilte han hovedrollen i TV-serien Hicran De. I 2015 spilte han hovedrollen i TV-serien Mutlu Ol Enough. Siden 2015 har hun spilt Emma i stykket «Person» med Dolunay Soysert. Enver, som spilte karakteren til Zeynep i filmen My Brother, som ble utgitt i 2016, dukket opp sammen med karakteren til Nisan i TV-serien Winter Güneşi, som begynte å bli sendt i februar 2016. Hun sang også Demet Sağıroğlus sang kalt Arnavut Kaldiri i O Ses Turkey New Year's Eve Special 2016. Enver, som vi så på skjermene med TV-serien Bride from Istanbul, delte hovedrollen med Özcan Deniz. Hun ga liv til karakteren til Nihal (Ayşe Karaali) i Babylon-serien, som ble sendt på Star TV i 2020.

Han giftet seg med Birkan Sokullu 13. juli 2012. 27. august 2015 avga hun en uttalelse gjennom sin advokat og kunngjorde skilsmisse. De kunngjorde at forholdet deres startet i 2015 etter å ha kommet nær Murat Boz i Brother Benim, som ble filmet i 2016. De skilte seg senere 6. mai 2017. De startet forholdet igjen i november 2018. Imidlertid brøt paret opp igjen i oktober 2019. Hun giftet seg med Berkin Gökbudak, en forretningsperson, 12. november 2022.

Hvem er Asli Enver fra Hvor gammel er Asli Enver gift?

Hvem er Berkin Gokbulak?

Aslı Enver giftet seg med Berkin Gökbudak, som ble uteksaminert fra Sabancı University, Department of Industrial Engineering.

Berkin Gökbudak, som fullførte sin mastergrad i Galatasaray University Marketing Communication Management, har et 8 år gammelt barn.

Gökbudak er Hematology Business Unit Leader for Johnson & Johnsons farmasøytiske gruppe Janssen Tyrkia.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar