Hvem er Dilan Çiçek Deniz, hvor er hun fra, hvor gammel er hun? Dilan Çiçek Deniz slo opp med kjæresten?

Hvem er Dilan Cicek Deniz, hvor gammel er Dilan Cicek Deniz?
Dilan Çiçek Deniz Hvem er hun, hvor er hun fra, hvor gammel er Dilan Çiçek Deniz Slo hun opp med kjæresten?

Dilan Çiçek Deniz (født 28. februar 1995 i Sivas) er en tyrkisk skuespillerinne. Han ble født 28. februar 1995 i Sivas. Foreldrene hans er lærere, og de skilte seg da Dilan var 5 år gammel. Han studerte teater i tre år mens han gikk på videregående. I en alder av 17 deltok hun i High School Theatre Competition og mottok en skuespillerpris. Mens han studerte reiselivsveiledning ved Ege-universitetet, bestemte han seg for at avdelingen han virkelig ønsket var sammenlignende litteratur og gikk inn på eksamen på nytt og overførte til avdelingen for sammenlignende litteratur i Istanbul.

I en alder av femten ga skuespillerinnen ut en diktbok kalt "I Thought The Sun Was My Mother".

Dilan Çiçek Deniz, som også er modell, deltok i skjønnhetskonkurransen Elidor Miss Turkey i 2014 og ble nummer to. I 2015 representerte hun Tyrkia i Universe Beauty Contest som ble holdt i Miami.

Hennes første rolle var karakteren "Ebru" i TV-serien "Sweet Little Liars", som ble tilpasset fra TV-serien Pretty Little Liars og ble sendt på Star TV i 2015. Han spilte med Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi og Burak Deniz i serien. Serien kom imidlertid til en finale med sin 3. episode 2015. oktober 13 på grunn av lave seertall.

Hun deltok i TV-serien "Girls of the Sun", som ble sendt på Kanal D mellom 2015-2016, med karakteren til Elif.

Han spilte hovedrollen i TV-serien "Bodrum Masalı", som startet i august 2016 og ble kansellert i juni 2017. Han delte hovedrollen med Aras Bulut Iynemli i to sesonger i TV-serien Çukur, som ble sendt på Show TV. I 2016 ble hun tildelt "Shining Star Award" på Pantene Golden Butterfly. Hun dukket opp i en Avon-reklame i 2018.

I 2020 spilte hun hovedrollen med karakteren "Elif Urazoğlu" i serien Half Kalan Aşklar, som ble sendt på BluTV, den digitale innholdsplattformen.

Han ga liv til karakteren til "Rüya Yıldırımlar", en av de tre hovedrollene i Alev Alev-serien, som begynte å sende på Show TV 5. november 2020 og fortsatte i 1 sesong og kom til finalen med sin 27. episode i mai 2021, 28.

Fra 2021 er den omtalt i Magnum-annonsen i samarbeid med La Casa de Papel.

Dilan Çiçek Deniz sitt første forhold, som ble reflektert i pressen, var hennes kjærlighet til Okan Can Yantır. Men kyssescenen med partneren Aras Bulut İynemli, med sin rolle som Sena Koçovalı i Çukur-serien, forårsaket slutten på dette forholdet. Dilan Çiçek Deniz begynte å bli forelsket i Furkan Andıç i 2018, men forholdet var kortvarig. Hun avsluttet forholdet til Furkan Andıç i november 2018. Dilan Çiçek Deniz begynte å elske Alihan Aloğlu i 2020, men forholdet her varte i 8 måneder og gjorde det slutt. Dilan Çiçek Deniz møtte den islandske elskeren Thor Saevarsson, som har tre barn, takket være en iskremreklame hun spilte i, og i desember 2021 mottok hun et overraskende ekteskapsforslag fra sin islandske regissørelsker Thor Saevarsson på Bosporosbroen. Han svarte "ja" og bestemte seg for å slå sammen livet sitt med Saevarsson. Han kunngjorde at han utsatte skytingen av bryllupsplanene sommeren 2022 på grunn av arbeidsmengden hans.

Triste nyheter kom fra paret, som var forventet å gifte seg i fjor sommer, men som ikke kunne gifte seg på grunn av Denizs arbeidsmengde. Ifølge nyhetene i magasinpressen gikk paret, som snakket om ekteskapet, separert. Som årsak ble sjalusikrisene til reklamedirektøren Thor fremhevet. Det gikk imidlertid ikke upåaktet hen at duoen ikke fjernet bildene de tok sammen på sine sosiale mediekontoer.

Dilan Çiçek Deniz-fans, som er nysgjerrige på nyhetene om bruddet, er under spillerens innlegg "Har du brutt opp?" de kommer med kommentarer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar