Hvorfor ble det forbudte eple ikke utgitt? Er Forbidden Apple-serien over?

Hvorfor Forbidden Apple ikke ble utgitt Er Forbidden Apple-serien over?
Hvorfor Forbidden Apple ikke ble utgitt Er Forbidden Apple-serien over?

Den nye episoden av Forbidden Apple-serien, som ble sendt på FOX TV-skjermer på mandager, ble ikke sendt i går. Fans av serien "Is the Forbidden Apple over?", "Er the Forbidden Apple final?" begynte å stille spørsmålet.

Det ble klart hvorfor serien ikke ble sendt denne uken.

Ifølge nyhetene på TV100 bestemte produsentene av serien seg for ikke å sende den nye episoden av serien på grunn av terrorangrepet som fant sted på Istiklal-gaten og 6 av våre innbyggere mistet livet. Forbidden Apple-serien kommer på skjermen med nye episoder neste mandag.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar