Minister Varank introduserte Mission Computer of the National Combat Aircraft

Minister Varank introduserte Mission Computer of the National Combat Aircraft
Minister Varank introduserte Mission Computer of the National Combat Aircraft

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank kunngjorde at oppdragsdatamaskinen til Tyrkias 5. generasjons jagerfly, National Combat Aircraft, produsert av Scientific and Technological Research Council of Turkey (TÜBİTAK) Informatics and Information Security Advanced Technologies Research Center (BİLGEM), ble annonsert til den tyrkiske store nasjonalforsamlingen, hva (parlamentet) brakte.

Før budsjettforhandlingene i Stortinget ble en dekket boks plassert på salongbordet foran bordet der statsråd Varank skulle holde tale. Under minister Varanks tale ble sløret åpnet og MMUs misjonsdatamaskin ble avslørt og introdusert for varamedlemmene.

Mens han fortsatte talen sin, uttalte minister Varank at de med suksess har produsert misjonsdatamaskinen til MMU, som vil være et 5. generasjons krigsfly, og sa: "Vi leverte det til TAI før sin tid. Ingeniørene våre utviklet også flerkjerneversjonen av sanntidsoperativsystemet som kjører på denne svært strategiske toppmoderne oppdragsdatamaskinen." brukte uttrykket.

Budsjettet til departementet for industri og teknologi og dets tilknyttede og relaterte institusjoner ble diskutert i planleggings- og budsjettkomiteen til den store nasjonalforsamlingen i Tyrkia. Under samtalene la minister Varank fram budsjettet for 2023. Han sa at med teknologiene som er utviklet, er Tyrkia et av de fire landene som kan drive sin egen torpedo fra sin ubåt med sitt eget krigsstyringssystem.

Den skal erstatte F-16-ene.

MMU-prosjektet ble implementert som et resultat av målet om å produsere et krigsfly designet og utviklet av presidentskapet for forsvarsindustrien med innenlandske fasiliteter og kapasiteter og skape arbeidskraft og infrastruktur som kan designe og utvikle dette flyet. MMU, der TAI er hovedentreprenør, er planlagt å erstatte F-2030 krigsfly på 16-tallet.

Nye teknologiske muligheter

Tyrkia med MMU; Det vil ta sin plass blant det begrensede antallet land som har infrastruktur og teknologi til å produsere et 5. generasjons jagerfly. Dessuten; Den vil få kapasiteter på områder som lav sikt, intern våpenspor, høy manøvrerbarhet, økt situasjonsforståelse og sensorfusjon.

Kritisk programvare kan installeres

MMUs misjonsdatamaskin ble også designet og utviklet av TÜBİTAK BİLGEM. oppdrag datamaskin; vil ha høye data- og kommunikasjonsevner. Kritisk programvare kan installeres på misjonsdatamaskinen. Datamaskinen skal inneholde en multifunksjonell modulær prosessorenhet. Denne datamaskinen vil utføre grensesnittet og funksjonene til motorstart, oppdragssystemer og flystyringssystemer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar