Gratis offentlig transport for lærere 24. november i Bursa

Gratis offentlig transport til lærere i november i Bursa
Gratis offentlig transport for lærere 24. november i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality feirer 24. november Lærerdagen med 'gratis transportsøknad for lærere i urban offentlig transport'.

Offentlig transport i Bursa vil være gratis for lærere torsdag 24. november (I MORGEN). Fra søknaden; Totalt 14 tusen 424 lærere vil dra nytte av Bursakart-innehavere, inkludert lærerkort, lærerabonnement kort og lærerabonnement langt. Gratis transportapplikasjonen for BursaRay, alle Burulaş-busser, alle private offentlige busser og offentlige busser i distriktene vil ikke være gyldig på linjene mellom distriktene og Bursa sentrum og turistlinjer. Lærere vil kunne dra nytte av applikasjonen ved å "lese Bursa-kortene deres".

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar