Operasjon i 10 provinser for de som såret İŞKUR: Forvaringsbeslutning for 58 personer

Forvaring av person som har påført ISKUR tap
Operasjon i 10 provinser for de som skadet İŞKUR Fengsling av 58 personer

Det ble fastslått at utbetalinger ble gjort til personer som ikke deltok på kursene ved İŞKUR, noen ledere tok imot bestikkelser og bud ble rigget. 10 personer ble arrestert i operasjonen som ble utført samtidig i 35 provinser.

Totalt 2014 mistenkte, hvorav 2018 var İŞKUR-personell, ble varetektsfengslet etter at det ble avslørt at de forårsaket et tap på 20 millioner TL mellom 21-58 ved å gjøre uregelmessigheter i yrkesopplærings- og arbeidsopplæringsprogrammene organisert av Tyrkisk arbeidsbyrå (İŞKUR). 10 mistenkte ble fanget i operasjonen som ble holdt i 35 provinser.

Hovedanklageren i Istanbul utstedte en forvaringsbeslutning for 58 personer som et resultat av oppsigelsene som ble gjort innenfor rammen av etterforskningen utført av «Terrorism and Organized Crime Bureau». Det ble rapportert at 21 av de mistenkte var İŞKUR-personell, 17 bedrifts-/selskapstjenestemenn, 13 falske traineer, 7 illegale traineer og identitetsleverandører.

I uttalelsen fra statsadvokatembetet, "Etter varslene og den innhentede informasjonen gjorde tjenestemennene som jobber i Generaldirektoratet for arbeidsformidling uregelmessigheter i yrkesopplærings- og arbeidsopplæringsprogrammene organisert ved anbud, og foretatt utbetalinger til personene som ikke deltok på kurset med falske dokumenter, slik at institusjonen kunne betale 2014 millioner dollar mellom 2018 og 20. Det ble opplyst at TL ble skadet.

I uttalelsen om at inspektøren ved institusjonen også utarbeidet en rapport i denne retningen, het det at «I rapporten ble det fastslått at det også ble begått forbrytelsene av uregelmessigheter i anbudene og budriggingen, båndopptak som viser at bestikkelsen kriminalitet ble begått av noen mistenkte i samme retning etter tiltaket av avlytting av kommunikasjonen, vitnene og klagernes forklaringer, kontrollørens forklaringer ble fastslått Identifikasjon av 24 mistenkte som deltok i 58 separate kriminelle handlinger der de mistenkte , handlet på en organisert måte, i tråd med rapportene, kriminelle etterforskningsrapporter, funnene og bevisene som ble innhentet, begikk forbrytelsene med å etablere og bli medlem av en organisasjon med det formål å begå en forbrytelse, kvalifisert bedrageri, forfalskning av tjenestemann dokumenter, bestikkelser og budrigging. ferdig." uttalelser ble inkludert.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar