Salget av elektriske kjøretøy når 5.28 millioner i Kina

Salget av Cinde elektriske kjøretøy nådde millioner
Salget av elektriske kjøretøy når 5.28 millioner i Kina

Produksjonen og leveringen av kjøretøyer med ren energi nådde rekordhøye verdier i Kina, med fem millioner enheter hver i løpet av de første 10 månedene i år. I følge dataene som stammer fra den siste statistikken fra China Automobile Industry Manufacturers Association, er en solid og bærekraftig utviklingsdynamikk tydelig på dette området.

Statistikk fra China Automobile Industry Manufacturers Association viser at i løpet av de første ti månedene i år ble det produsert mer enn 5,48 millioner nye energikjøretøyer og 5,28 millioner av dem ble solgt. Disse tallene indikerer at produksjonen og salget i samme periode året før økte 1,1 ganger i år.

Det er fastslått at produksjonen og salget av elbiler i oktober alene økte med henholdsvis 87,6 prosent og 81,7 prosent sammenlignet med oktober i fjor. I denne sammenheng er det en svært betydelig vekst, spesielt i salget av innenlandske merker.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar