Seyit Corporal Seal på Çanakkale Bridge fra 1915

Seyit Onbasi Muhru på Canakkale Bridge
Seyit Corporal Seal på Çanakkale Bridge fra 1915

Arbeidet er startet for etablering av sokler for kanonkulefigurene som skal plasseres på tårnene til Çanakkale-broen fra 1915, som ble bygget mellom Lapseki- og Gelibolu-distriktene i Dardanellestredet.

Forberedelsene har begynt for montering av verk som symboliserer artillerigranatene som Seyit Corporal, som vil bli plassert på toppen av tårnene på begge sider av Çanakkale-broen fra 18, som ble innviet 1915. mars, vil representere kanonkulene som ble skutt inn i tønne under Çanakkale-krigene. I tårnene på asiatisk og europeisk side er det installert pidestaller på bakken hvor kulefigurene, hver veier 75 tonn, skal plasseres.

Det ble rapportert at etter fullføringen av arbeidene vil fire monumentale strukturer med en høyde på 20,5 meter på byggeplassen Gallipoli bli satt på plass.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar