Verdens første elektriske barnesykkelprosjekt 'Genoride' på jakt etter investorer

Verdens første elektriske barnesykkelprosjekt søker en investor i Genori
Verdens første elektriske barnesykkelprosjekt 'Genoride' på jakt etter investorer

Genoride, verdens første elektriske barnesykkelprosjekt som jobber med generativ kjøreteknologi, har kommet ut til aksjebasert crowdfunding. Ved å tilby 8 prosent av selskapets aksjer til investorer i investeringsturneen som startet på crowdfunding-plattformen fundbulucu, er Genorides målfondsbeløp 4 millioner 650 tusen TL. Hvis ventureselskapet lykkes som et resultat av investeringsturen, som er åpen for alle kvalifiserte og ukvalifiserte investorer, spår det en høy grad av exit i siste kvartal av 2024.

I dag finnes det mange forskjellige typer elsykler på markedet for voksne. Men til tross for behovet er det ingen elsykkel eller batteridrevet pedalkjøretøy produsert for barn. Støtte gis fortsatt ved at foreldre dytter fra baksiden av sykkelen og holder styret for hånd. Genoride elsykkel, som er et teknologi- og produksjonsprosjekt, er helt forskjellig fra tradisjonelle sykkelkjøringssystemer med sin unike pedalkraftoverføringsteknologi, og med systemet som kalles generativ kjøring, gir den nå barn muligheten til elektrisk assistert kjøring til rimelige kostnader . Med Genoride kan barn lære å sykle mye raskere enn andre produkter på markedet, ha det gøy mens de lærer og forbedre motorikken. Foreldre, derimot, kan tilpasse produktet etter barnas behov ved hjelp av Genoride-appen, ved hjelp av innovative funksjoner.

Innen 2023 forventes det totale antallet elektriske sykler i omløp på verdensbasis å nå 300 millioner, en økning på 2019 prosent sammenlignet med 200 millioner i 50. Genoride, som leverer en tjeneste for barn i dette utviklende markedet med et høyt eksportpotensial for landet vårt, ser etter investorer for å øke mobiliteten. Ventureselskapet vil prøve å skaffe 8 millioner 4 tusen TL i midler ved å tilby 650 prosent av selskapets aksjer til investorene i investeringsturneen det har lansert i Tyrkias mest aktive crowdfunding-plattform fundbulucu.

Investorer vil få ytterligere 1 % andel for investeringer gjort via EFT eller kredittkort innen 21 virkedager fra kl. 10.00 mandag 20. november, startdatoen for investeringsturen, der Gökhan Yağcı, grunnlegger av satsingen, vil investere i sin kampanje via plattformen med en kapital på 25 million TL. Ytterligere aksjer vil bli overført til investorenes kontoer under utdelingen av aksjer hos Central Registry Agency (MKK). Turen vil fortsette til 20. januar 2023.

Den forventer å motta bestillinger fra Europa i 2024

Genoride, som vil etablere sitt nye selskap etter vellykket gjennomføring av finansieringen, vil overføre sine nåværende økonomiske muligheter og leie det lukkede området hvor det skal utføre masseproduksjon. Genoride vil gå i masseproduksjon i 2023, etter å ha fullført testene og sertifiseringen av den endelige prototypen. Med produksjonen av den første batchen, som bare vil bli lansert på hjemmemarkedet, er det sikte på å verifisere teknologien og å utvikle produktet der det er nødvendig. Ventureselskapet vil utvikle sitt samlebånd i fjerde kvartal 2023 som et merke hvis salg er fullført, sertifiseringene er fullført og produktene brukes aktivt. Mens Genoride spår at det vil motta bestillinger fra Europa i 2024, vil det starte sin globale reise ved å delvis gå ut av de ledende selskapene i sektoren eller utenlandske investeringsfond etter sin andre investeringsturné som vil bli lansert samme år.

Når vi snakket om investeringsturneen, sa Genoride medgründer og CTO Gökhan Yağcı: "Vi har bestemt at vår egen kapital ikke vil være tilstrekkelig for å realisere våre planlagte fremtidige mål, og vi har bestemt oss for å investere deretter. Vi trenger også denne kapitalen for å fullføre produktrelaterte utviklinger, etablere masseproduksjonslinjer og skalere opp for å møte etterspørselen i markedet. Produktet vårt appellerer til sluttbrukeren. Vi har åpnet veien for investorer til å bli partnere i prosjektet vårt ved å velge fundbulucu i vår første investeringsturné, siden det vil bidra til oss indirekte når det gjelder promotering og markedsføring ved å gjøre vårt produkt i stand til å nå tusenvis av mennesker gjennom crowdfunding. Etterspørselen etter mobilitetsprodukter øker dag for dag over hele verden og elsykkelmarkedet vokser raskt. Vi inviterer alle våre investorer som tror på potensialet til markedet og produktet vårt til kampanjen vår.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar