Vi minnes jernbaneelskeren Atatürk med respekt og takknemlighet på 84-årsdagen for hans død

Vi minnes med respekt og takknemlighet på årsdagen for Atatürks død, elskeren av jernbanen
Vi minnes jernbaneelskeren Atatürk med respekt og takknemlighet på 84-årsdagen for hans død

Vi minnes sjefen for vår uavhengighetskrig, grunnleggeren av vår republikk, og en elsker av jernbaner, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, med barmhjertighet, takknemlighet og takknemlighet på 84-årsdagen for hans død.

Jernbanen, som Gazi Mustafa Kemal Atatürk kalte «veien til velstand og håp», er et av de viktigste elementene i sivilisasjonens historie. Med dette mottoet fulgte den unge republikken Tyrkia en nasjonal og uavhengig jernbanepolitikk. I løpet av kort tid som femten år etter opprettelsen av republikken ble Anatolia bygget med jernnett fra nord til sør og fra vest til øst, og jernbanene som ble drevet av utlendinger ble nasjonalisert.

Jernbanene, som ble forsømt og overlatt til sin skjebne i de følgende årene, ble en statlig politikk etter 2003, og høyhastighets- og hastighetsjernbaner ble bygget, prosjekter ble implementert en etter en for å fornye de konvensjonelle linjene og gjøre dem elektrifisert og signalisert. På denne måten har svært viktige merker som Marmaray og BTK Railway Line blitt skapt ikke bare for landet vårt, men også for verdenslogistikk.

I dag, som i de første årene av vår republikk, fortsetter jernbaner å gi velstand og håp, med høyhastighets- og høyhastighetsjernbanelinjer som gradvis utvides med jernbanemobiliseringen.

Med alle disse følelsene, på 84-årsdagen for hans død, ønsker vi Guds nåde over Gazi Mustafa Kemal Atatürk og alle heltene i vår kamp for uavhengighet, og vi minnes våre martyrer og veteraner med takknemlighet.

Ufuk Yalcin

Generaldirektør for TCDD Transport

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar