Bursa møbelindustri med fokus på det marokkanske markedet

Bursa møbelsektor med fokus på det marokkanske markedet
Bursa møbelindustri med fokus på det marokkanske markedet

Medlemmene av Bursa Furniture Industry International Competitiveness Development (UR-GE) Project, som fortsetter å jobbe med støtte fra handelsdepartementet under ledelse av Bursa Chamber of Commerce and Industry, fokuserte på det marokkanske markedet for eksport. Representanter for Bursa-sektoren kom sammen med mer enn 2 marokkanske selskaper i den første B70B-organisasjonen organisert innenfor rammen av prosjektet og holdt mer enn 400 forretningsmøter.

BTSO, paraplyorganisasjonen til Bursa næringsliv, fortsetter å bidra til Tyrkias eksportorienterte vekst med sine prosjekter. Selskaper som deltar i Furniture UR-GE-prosjektet ledet av BTSO vendte eksportruten til Marokko. Medlemmene av UR-GE-prosjektet, som tidligere hadde undersøkt det amerikanske markedet, foretrakk det marokkanske markedet for sin første B2B-organisasjon. Sektorrepresentanter som kom til byen Casablanca, som ligger 4 tusen 500 kilometer unna, for å etablere nye forretningsforbindelser, fullførte B2B-organisasjonen med suksess. Mer enn 70 marokkanske bedrifter deltok i programmet, og mer enn 400 jobbintervjuer ble holdt. Takket være arrangementet tok bransjerepresentanter et viktig skritt mot nye forretningsforbindelser i Marokko, som er vist som inngangsporten til Afrika.

"Det er 170 tyrkiske firmaer i Marokko"

I programmet, hvor representanter fra marokkansk sektor viste stor interesse, kom også Casablancas kommersielle rådgiver Burcu Özergül Çolak sammen med selskaper fra Bursa. I en tale på programmet sa Çolak¸ at 170 tyrkiske selskaper opererer i Marokko. Uttrykte at Tyrkias handel med Marokko har økt de siste årene, sa Çolak: "Handelsvolumet mellom de to landene er omtrent 4 milliarder dollar. Som Handelsrådgivning forteller vi om støtten fra vårt departement til våre selskaper. Vi er glade for å se våre møbelindustrirepresentanter fra Bursa i Marokko. Jeg håper disse samtalene blir til kommersielle samarbeid i fremtiden." sa.

"Vi fikk veldig positive tilbakemeldinger"

Leder for BTSO 12th Professional Committee Mustafa Keleş uttalte at de holdt bilaterale forretningsmøter i Casablanca, et av de viktigste handelssentrene i Marokko, innenfor rammen av Furniture UR-GE, og sa: "Arrangementet overgikk våre forventninger. Det er gledelig at marokkanske selskaper viste stor interesse for programmet. Vi vet godt betydningen av eksport, sysselsetting og produksjon for Tyrkia. Vi har som mål å være i alle geografier i verden for eksport.» han sa.

"En god suksess ble oppnådd i det første arrangementet"

BUTTİM-president og UR-GE-prosjektmedlem Sadık Şengül uttalte at alle selskaper som deltok i programmet var veldig fornøyde og sa: "Jeg hadde direkte og tydelige møter med 15 selskaper. De forventer en retur fra meg snart. Virkelig punktskyting selskaper ble brakt. Denne organisasjonen er den første for oss. Takk til alle involverte." sa.

"Vi er ikke konkurrenter, vi er følgesvenner"

UR-GE-prosjektmedlem Hasan Tolga Aksoy uttalte at de produserer i hjemmemøbelsegmentet og fortsetter handelen med 30 forskjellige land, og sa: "UR-GE-medlemsbedrifter ser hverandre som følgesvenner, ikke konkurrenter. Alle prøver å finne ut hvilket annet selskap vi kan introdusere kundene de er interessert i. Vi har et veldig vennlig miljø. Som selskap hadde vi eksport til Marokko tidligere, men det var ikke i den grad vi ønsket. Det var en fordel for oss å se markedet på plass og høre kundenes krav.» han sa.

“Marokko er en attraktiv søndag”

UR-GE-prosjektmedlem Mustafa Güzelyazıcı uttalte at UR-GE-medlemmer handler med prinsippet om "sammen er styrke" og at de vil fortsette å jobbe for å øke eksporten som et selskap. UR-GE-prosjektmedlem Durmuş Kumru uttalte at han trodde at den første B2B-organisasjonen organisert under ledelse av BTSO ville bidra til eksport og sa: "Kvaliteten til marokkanske selskaper gjorde oss veldig glade. Jeg tror at selskapene våre vil etablere nye forretningskontakter her.» han sa. UR-GE-prosjektmedlem Ümit Çelek uttalte derimot at han hadde utenlandserfaring for andre gang etter USA med UR-GE og understreket at Marokko er et attraktivt marked for møbelindustrien.

"Kvaliteten på bedriftene er veldig god"

İbrahim El Abdouni fra selskapet KİTEA som opererer i Marokko uttalte at han har handlet med tyrkiske selskaper i mange år og sa: "Vi er glade for å jobbe med Tyrkia. For eksempel begynte vi å kjøpe møbler til hjemmet og kontoret fra Tyrkia i år. Med dette arrangementet møtte vi bedrifter fra Bursa innen møbler. Kvaliteten på selskapene er ganske god. Vi vil gjerne jobbe med 3-4 selskaper i fremtiden. sa. Milim Companys daglige leder Moncef Mandri uttalte at de driver forretninger med kontormøbler og sa: "Det er veldig hyggelig å bli invitert til dette arrangementet. Programmet er meget godt forberedt. Alle deltakerne har en sterk produksjonsevne. Det er ingen grunn til ikke å ha nye samarbeid.» brukte uttalelsene hans.

Kom fra Sudan for et jobbintervju

Ahmet Ateş, som har produsert møbeldekorasjoner i Marokko i 10 år, sa: "Vi leverer 100 prosent av produktene våre fra Tyrkia. Vi jobber spesielt med Bursa-selskaper. Vi var glade for å se selskaper fra Bursa i Marokko.» sa. Mehmet Ökmen, som kom til Casablanca for et jobbintervju fra Sudan, sa: "Jeg har bodd i Sudan i 7 år. Jeg kom fra Sudan for å høre på Bursa-selskaper. Jeg ønsker å investere i et utstillingsrom i Marokko. På dette tidspunktet kan jeg jobbe med selskaper fra Bursa i den kommende perioden.» han sa.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar