Forretningsperson Orhan Ünsal: "Air Parks bør økes over hele landet"

Business Human Orhan Unsal Air Parks bør utvides over hele landet
Forretningsmann Orhan Ünsal 'Air Parks bør økes over hele landet'

Av Ankara Journalists and Writers Association og All Amateur and Sportive Aviators Association; Polatlı Orhan holdt en pressekonferanse i Ünsal Air Park. Reporterne som deltok på pressekonferansen fra den nasjonale og lokale pressen ble informert av Orhan Ünsal, styreleder for Association of All Amateur and Sportive Aviators.

Orhan Ünsal uttalte at de har som mål å bygge luftparker over hele landet for utvikling av luftfarten; «Som det var i går, i dag, et av de viktigste navnene i tyrkisk luftfartshistorie; vi trenger pilot, ingeniør og gründer Vecihi Hürkuş og lederen for luftfartsindustrien i Tyrkia, Nuri Demirağ. Vårt mål er å produsere prosjekter for å legge grunnlaget for luftparker og bane vei for unge mennesker som setter sitt hjerte på luftfart. Igjen, i fremtiden vil det bli holdt sosiale arrangementer i disse luftparkene. Vi krever også at våre fly som veier 2000 kg fritas fra MTV. Vi gjør en stor innsats for å tjene innen luftfart med egne midler. Det er også blant våre krav å støtte våre flyskoler som opererer på dette feltet.»

ÜNSAL: «VÅRT FORMÅL ER Å BIDRA TIL LUFTFART»

Orhan Ünsal uttalte at de prøver å bidra til Tyrkias prosjekter innen luftfart; "Som foreningen for alle amatør- og sportsflygere jobber vi hardt for å produsere prosjekter med vennene våre som er dedikert til denne virksomheten, på denne veien har vi satt oss for å bidra til luftfarten. Disse luftparkene vil ikke bare gi flyopplæring til våre ungdommer innen luftfart, men vil også bane vei for dem til å produsere prosjekter. Våre forretningsfolk vil få muligheten til å reise praktisk talt med sine private fly. Det er svært viktig for staten å tildele oss statskasseareal gjennom statseiendom for realisering av disse målene.

Business Human Orhan Unsal Air Parks bør utvides over hele landet

LUFTPARKER BØR ØKES...

Ünsal fortsatte sine ord med å si at luftrommet vårt er et anlegg bygget helt med våre egne midler; "Vi bør være i stand til å åpne disse luftparkene til tjeneste for folket vårt ved å redusere kostnadene for luftfart litt, og staten vår bør hjelpe oss i denne forbindelse. Hvis regjeringen vår støtter oss på land, kan vi som forretningsmenn friluftsparker over hele Tyrkia. Foreløpig er det bare én flypark i Sivrihisar, men når vi ser på den på provinsbasis, er det bare én luftpark i Polatlı. Vi prøver å bruke andre flyplasser, men det er store vanskeligheter for oss. Luftparker bør åpnes mer og mer og mer i landet vårt," sa han.

ÅPNING AIR PARK OVERALT FOR FLYGENDE BILER MÅ VÆRE ÅPEN...

Orhan Ünsal, styreleder for foreningen for alle amatør- og sportsflygere; Ved å si at luftparker vil være mer nødvendig når biler og fly går i masseproduksjon; «Om fem år vil det være flygende biler. Etter at dette prosjektet kommer til live, er det et større behov for slike luftparker. Med flygende biler på agendaen vår, må disse ta av og lande på flyplassen. Etter at disse kjøretøyene lukker vingene og blir til biler, vil de gjøre jobben sin i byen. Deretter kommer de til flyparken igjen og reiser til destinasjonen med fly. I dette vil luftparker trenges mer. Du kan ikke ta av og lander på store plasser, derfor er slike luftparker et must, sa han.

Åh

FORRETNINGSPERSON ORHAN ÜNSAL FLYER REPORTERE

Orhan Ünsal Sier at for å åpne slike luftparker, er det nødvendig å få tillatelse fra 15 institusjoner; «Vi søker til steder som formannskapet, innenriksdepartementet, landbruks- og skogbruksdepartementet, kommuner, sivil luftfart. Vi kan ikke åpne denne luftparken hvis noen er negative, konkluderte han. Før og etter pressekonferansen foretok reporterne, spesielt Ömer Uzun, president for Ankara Journalists and Writers Association, en flytur i himmelen til Polatlı med sportslige fly.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar