EGO startet oppføring av nye og moderne bussholdeplasser

EGO startet oppføring av nye og moderne bussholdeplasser
EGO startet oppføring av nye og moderne bussholdeplasser

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate, som har signert innovative prosjekter for å bedre tjene innbyggerne i hovedstaden, har startet monteringen av nye og moderne bussholdeplasser ved 315 punkter. Alle de nye holdeplassene, som er spesialdesignet for å hindre innbyggerne i å bli påvirket av ugunstige klimatiske forhold, har WI-FI, LED-skjerm og belysning, en deaktivert og USB-ladeenhet, mens energien tilføres fra solcellepanelet.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate fortsetter å signere nye prosjekter samtidig som de gir en mer moderne, miljøvennlig, komfortabel og trygg transport til hovedstadens innbyggere.

Ved å bringe hovedstadens innbyggere sammen med de nyeste teknologibussene, startet EGO Generaldirektoratet monteringen av moderne og brukervennlige nye bussholdeplasser for å øke tjenestekvaliteten.

BÅDE KOMFORTABEL OG TEKNOLOGISK

De nye bussholdeplassene, som vil bli satt sammen på 315 punkter som brukes mye av innbyggerne i første trinn, består av 6 typer design. Alle bussholdeplasser har WI-FI, LED-skjerm og belysning, samt USB-ladeenhet for funksjonshemmede. Stoppene, som gir sin energi fra solcellepaneler, er spesialdesignet slik at innbyggerne ikke blir påvirket av ugunstige klimatiske forhold.

VIL BLI POSISERT TIL 5 POENG

Stoppene, som er de første i Ankara med sine automatiske dører og klimaanlegg, vil bli installert på 5 forskjellige punkter.

Mens monteringen av totalt 6 holdeplasser, hvorav ett er stengt og ett er totem, er fullført så langt, mens de resterende 309 holdeplassene er planlagt ferdigstilt innen 16. januar 2023.

FULLSTENDIG MERKNAD FRA BORGERNE TIL NYE BUSSSTOPPER

Ved å velge å bruke buss i bytransport; Innbyggere som har økt komforten takket være de nye holdeplassene og har muligheten til å dra nytte av fasiliteter som gratis internett og ladeenheter, sa:

-Büşra Koçan: «De nye holdeplassene er veldig fine. Jeg tror det vil være nyttig. Jeg vil takke alle som har bidratt."

-Abdülkadir Paksoy: «De nye holdeplassene laget av Ankara Metropolitan Municipality er veldig hyggelige. Det er også veldig hyggelig å kunne lade telefoner og få tilgang til internett ved bussholdeplassene... Vi er takknemlige for vår president, Mansur Yavaş.»

-Adem Ökmen: «De nye holdeplassene var veldig vellykkede og vakre. Det er også veldig meningsfullt å vurdere funksjonshemmede venner... Det er også veldig hyggelig å kunne lade telefoner og få tilgang til internett mens man venter på bussen.»

-Görkem Demir: «Å plassere en ladeenhet ved bussholdeplassene er veldig meningsfylt fordi elevene kanskje ikke har en lader etter skoletid. På denne måten vil de kunne lade telefonene sine.»

-Yakup Ata: «Jeg likte veldig godt de nye holdeplassene. Alt er tenkt på."

-Kaan Aşat: «Jeg liker virkelig designene til de nye holdeplassene. Det var også veldig kjekt å sette en ladeenhet på holdeplassene og få tilgang til internett på holdeplassene. Takket være denne funksjonen vil vi kunne få tilgang til internett mens vi venter på bussen.»

-Hasan Taha Ahmetoğlu: «Jeg likte designet på holdeplassene. Å sette en ladeenhet og få tilgang til internett var også veldig bra for oss studenter. Jeg vil gjerne takke vår president Mansur.»

-Serkan Sığı: «De nye bussholdeplassene er moderne og vakre, jeg liker dem veldig godt. Vi kan se de historiske stedene i Ankara med LED-skjermene plassert inne på bussholdeplassen, noe som er veldig gjennomtenkt."

-Yunus Emre Ünal: «Stoppene er veldig moderne. Jeg liker også LED-skjermen. Alt er firkantet. Takk til alle involverte."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar