Hva er koronar bypass kirurgi?

Kronek Bypass kirurgi
Kronek Bypass kirurgi

Koronararterier med diametre fra 1 til 3 mm er delt inn i høyre og venstre. Funksjonen til disse karene er å gi næring til hjertet. Disse koronararteriene, som oppfyller funksjonen til å mate hjertet, kan få stenose eller okklusjonsproblemer av en eller annen grunn. Som et resultat av slike problemer kan ikke hjertet mates tilstrekkelig og kan ikke utføre sine normale funksjoner. Derfor kan et bilde av hjerteinfarkt (hjerteinfarkt) som starter med alvorlige brystsmerter utvikle seg hos pasienten. Derfor er det helt nødvendig å behandle sykdommen.

Koronar bypass kirurgi Istanbul og det er en behandlingsform som ofte kreves i de omkringliggende provinsene. Koronar bypass-kirurgi er den kirurgiske inngrepet som brukes for terapeutiske formål som et resultat av okklusjon av kranspulsårene, også kjent som arteriene som mater hjertet. Under koronar bypass-operasjon gjenopprettes blodsirkulasjonen ved å bruke vener i områder som pasientens bryst, underarmsarterie, benvene. Disse venene, som tas fra ulike deler av kroppen under kirurgisk inngrep, forårsaker ikke tap av funksjon på stedet der de tas. Foruten denne sykdommen mitralklaffsykdommer og er vanlig i andre provinser. Et av de ledende navnene i bransjen for disse sykdommene som må behandles. Macit Bitargil anbefales.

Hvordan utføres koronar bypass-kirurgi?

Koronar bypass-operasjon utføres med to forskjellige metoder. Metoden for å påføre operasjonen er gitt av legen, spesielt for pasienten, som et resultat av evalueringen gjort til pasienten. Den første av disse metodene er bypass-metoden i det stoppede hjertet. I denne metoden er hjertet helt stoppet. Sirkulasjonen i kroppen utføres takket være en hjertepumpe. I denne metoden tar leirpumpen over det som skal gjøres av pasientens lunger og hjerte. På denne måten, mens de nødvendige prosessene utføres, fortsetter hjernen å pumpe blodet den trenger til andre organer. Den andre metoden er bypassbehandling til det arbeidende hjertet. Denne metoden bruker ikke hjertepumpe fordi hjertet ikke trenger å stoppes. Bypassoperasjon kan etter pasientens tilstand utføres med åpen eller lukket operasjon. Etter at legen har bestemt hvilke metoder og hvordan operasjonen skal utføres, påføres anestesi og prosedyrene er fullført.

Er det en risiko for bypass-kirurgi?

Som med alle kirurgiske inngrep, medfører koronar bypass-kirurgi også noen risiko. Risikoen ved koronar bypass-operasjon kan variere avhengig av pasientens alder, livsstil, helse, kjønn og om det er en kronisk sykdom. Imidlertid er risikoen for tap av liv ved kirurgi svært lav. Faktorer som pasientens alder, om han har hatt hjerteinfarkt, om han har en kronisk sykdom, om det er funksjonstap i vev eller organer, er blant faktorene som øker risikoen for tap av liv i koronar bypass-operasjon. Når vi tar en generell rate, er risikoen for død under inngrepet rundt 3 %. Ytterligere sykdommer eller uprofesjonelle kirurgiske prosedyrer kan øke denne frekvensen. Derfor, for kirurgiske prosedyrer som er av slik betydning, bør personer med mange års erfaring i feltet og suksessfulle i arbeidet foretrekkes. Ønsker du en profesjonell og trygg behandling kan du få mer detaljert informasjon om prosessen ved å kontakte Macit Bitargil, ekspert på området.

Ting å vurdere etter bypass-kirurgi

Etter koronar bypass-operasjon må pasienter gjøre noen endringer i livet. Det viktigste poenget å vurdere etter koronar bypass-operasjon er at hvis pasienten røyker før operasjonen, bør han definitivt slutte. Samtidig bør idrettsaktiviteter som vil slite kroppen alvorlig unngås, søvnvarighet bør reguleres, og hvis pasienten har overvekt, bør han/hun kvitte seg med disse overvektene med en diett under kontroll av en doktor. Etter operasjonen må pasienten sette sitt daglige liv i en bestemt rekkefølge ved å følge de tiltakene legen har gitt.

Medisiner gitt som syltetøy av legen bør brukes regelmessig og et sunt ernæringsprogram bør brukes. Koronar bypass-kirurgi kan forårsake psykiske traumer hos noen pasienter. Det anbefales at pasienter som møter slike problemer ser regelmessige rehabiliteringsøkter. For å unngå hjerteproblemer som følge av plutselige endringer i personens puls, bør tungt arbeid unngås. Svømming, som lar alle musklene i kroppen jobbe og også gir pusteøvelser, anbefales spesielt for pasienter som har gjennomgått en koronar bypass-operasjon. Samtidig er det viktig å være oppmerksom på ikke å avbryte legens undersøkelse etter operasjonen og ta hensyn til den generelle helsetilstanden.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar