Krypto-investorer søker etter pålitelige børser

Krypto-investorer søker pålitelig utveksling
Krypto-investorer søker etter pålitelige børser

Sammenbruddet av verdens nest største kryptovalutabørs etter likviditetskrisen og begjæring om konkursbeskyttelse rystet kryptomarkedene dypt. Med virkningen av krisen er tapet sett i kryptomarkedene siden begynnelsen av året estimert til å være omtrent 2 billioner dollar, mens investorsentimentet har sunket til nivået "ekstrem frykt". På den annen side har balansene endret seg i konkurransen mellom kryptovalutabørser. I følge Coinmarketcap-data rangerte den brukervennlige handelsplattformen MEXC først i derivattransaksjoner i tre påfølgende dager. Børsen nådde også et daglig handelsvolum på 160 milliarder dollar.

Kevin Yang, MEXC Financial Affairs Manager, delte sine evalueringer om emnet, "Det faktum at børsen, som eies av et navn som er velkjent og pålitelig av kryptoøkosystemet, søkte om konkursbeskyttelse, brøt tilliten til økosysteminteressentene. På dette tidspunktet bør investorer henvende seg til børser som er transparente og sterke når det gjelder likviditet for å kunne handle trygt. "For de tre kjerneproduktene spot, leveraged ETF og futures, er likviditeten til MEXCs topp 50 kryptovalutaer etter markedsverdi rangert som første verdensomspennende."

"Krisen brakte dominoeffekt"

Kevin Yang minner om at 130 selskaper som er datterselskaper av børsen ble inkludert i den nevnte konkursmeldingen, og sa: "I denne prosessen har vi vært vitne til at andre børser som ikke har solid fundament og som er knyttet til den lokale kryptovalutaen til børsen stoppet også deres virksomhet. Vi har til og med sett et selskap som har blitt forsynt med redningsmidler de siste månedene begjært konkursbeskyttelse. Denne krisen skapte en dominoeffekt. Som MEXC, som er på andreplass på listen over de beste kryptovalutaderivatbørsene i Coinmarketcap-data, fortsetter vi å opprettholde vår plass i topp tre med vår åpne posisjon på mer enn 2,3 billioner dollar. I fire år har MEXC tjent mer enn 170 millioner brukere i 10 land og regioner globalt. Som en av verdens ledende kryptohandelsplattformer klarer vi å appellere til en mer aktiv investorbase med våre mange investeringsprodukter som spot, ETF, futures og NFT-indekser.»

"Høyt handelsvolum betyr mer likviditet"

Med vekt på at de tilbyr omtrent 5 millioner likviditet innenfor 100 basispunkter av middels pris, avsluttet MEXC Financial Affairs Manager Kevin Yang sine evalueringer med følgende ord: «Ifølge Coinmarketcap-data har MEXCs 24-timers handelsvolum økt med 200 % i siste periode. Mer handelsvolum betyr mer likviditet. I noen børser er likviditeten 30 millioner, mens den i flertallet er under 10 millioner. MEXC Global vant prisen for beste kryptovalutautveksling i Asia i oktober 2021. Med sin uavbrutt handelsopplevelse og globale støtteteam tilgjengelig 7/24, tilbyr MEXC sine brukere forsikringen om å få svar på spørsmålene deres på 30 sekunder. MEXC, som alltid tilbyr konkurransedyktige provisjoner sammenlignet med konkurrentene, skiller seg ut i Tyrkia med sine fordeler som 0 market maker-avgifter i alle spot trading-par og med sine fellesskapsorienterte kampanjer. MEXC Turkey bringer påliteligheten og kraften til MEXC globalt til kryptoøkosystemet i Tyrkia.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar