Mercedes-EQ Pioneers Transformasjon av elektriske kjøretøy

Mercedes EQ leder transformasjon av elektriske kjøretøy
Mercedes-EQ Pioneers Transformasjon av elektriske kjøretøy

5 medlemmer av Mercedes-EQ-familien i Antakya; Mercedes-Benz gjennomførte prøvekjøringer med EQC, EQS, EQE, EQA og EQB, og holdt også forskjellige arrangementer for å vise hvor viktig det er knyttet til natur og bærekraft og for å øke bevisstheten i tillegg til kjøretøyopplevelsen. Effekten av måling av karbonfotavtrykk og deltakernes individuelle oppførsel på naturen ble diskutert, og Mercedes-EQ oliventreområdet ble opprettet i Antakya.

I dag, hvor bærekraftsbegrepet får mer og mer betydning, øker også trenden mot elektriske kjøretøy bemerkelsesverdig. Mens verden har vært vitne til radikale teknologiske transformasjoner de siste årene, er bilindustrien en av sektorene som både er påvirket av denne endringen og styrer prosessen. Mercedes-Benz, som har som mål å selge helt elektrisk i alle mulige markeder i løpet av de neste 10 årene, spiller en pionerrolle på dette feltet med sin helelektriske EQ-familie.

Mercedes-EQ: fremtidsrettet og miljøvennlig

Mercedes-EQ er det helelektriske bil- og teknologiundermerket til Mercedes-Benz. EQ, som er fremtidsrettet og miljøvennlig med full elektromobilitet, helelektrisk kraft, som tilbyr null utslipp, stillegående og splitter ny elektrisk kjøreglede, har også fordeler som sportslig akselerasjon, fleksibel og kraftig rekkevidde og det nyeste og banebrytende teknologisk utstyr. De miljøvennlige bilene tilbyr slående kraftig og trinnløs akselerasjon med maksimalt dreiemoment fra avreiseøyeblikket uten å ofre kjøregleden.

EQC: Den første modellen av Mercedes-EQ i Tyrkia

EQC, som startet i slutten av 2020, er den første helelektriske modellen av Mercedes-EQ-merket som tilbys for salg i Tyrkia. EQC er en elektrisk SUV som skiller seg ut som et symbol på moderne luksus samtidig som den representerer en avantgarde og uavhengig estetikk. De ekstremt lysne linjene gir øyeblikkelig et slående førsteinntrykk, samtidig som de gjenspeiler en imponerende renhet, ro og modernitet. Bruk av ressursbesparende materialer som resirkulert plast og fornybare råvarer i kjøretøy utvikles kontinuerlig. Slik sett består det høykvalitets setetrekket "Response", utviklet for første gang for EQC, av 100 prosent resirkulerte PET-flasker. Resirkulert plast brukes også i reservehjulets brønnforing eller foringene under maskinrommet.

EQS: Mercedes-EQs første helelektriske sedan i luksusklassen

EQS, merkets første helelektriske sedanbil i luksusklassen, kom i salg i Tyrkia i år. EQS skiller seg ut for å være den første modellen med en luksuriøs og overklasse elbil-modulær arkitektur. Ved å kombinere banebrytende innovasjoner innen teknologi og innovasjon med helt nye funksjoner som MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, fokuserer EQS på både sjåfør og passasjer. EQS, som kan lades opp til 31 prosent på bare 80 minutter på hurtigladestasjoner, kan tilby en maksimal rekkevidde på 649 km med full lading. Mercedes-Benz drømmer om en verden der hvert åndedrag er renere enn det forrige og hvor ikke en eneste plast blir kastet på jorden, reduserer karbonutslippene til null i sine elbiler og fortsetter denne transformasjonen uten å bremse ved å bruke resirkulerte materialer. I tillegg til mikrofiber, bruker interiøret i EQS en rekke stoffer av høy kvalitet laget av opptil 100 prosent resirkulerte PET-flasker. Gulvbelegget hos EQS er laget ved å kombinere nylontråder fra resirkulerte tepper og fiskegarn. Med fokus på bruken av naturlige fibre og tekstiler for å erstatte tradisjonell plast med fornybare råvarer, utgjør de ressursbesparende materialene som brukes i produksjonen av EQS av Mercedes-Benz 80 kilo. Produksjonen av EQS foregår karbonnøytralt på fabrikk 56 i Sindelfingen.

EQE: Lader på 32 minutter, har en rekkevidde på 554 km

Med en rekkevidde på opptil 554 km kan EQE lades på bare 32 minutter på hurtigladestasjoner. Det er brukt høyeste kvalitet på håndverk og materialer i modellen, som bærer eksklusivitet og dynamikk ned til minste detalj. EQEs hovedkarakteristikk, One-Bow-designet, følger en enkelt linje fra baksiden til forsiden, og skaper en Coupé-lignende silhuett. Denne linjen, som er kombinert med radiatorpanelet brodert med en tredimensjonal Mercedes-Benz-stjerne foran, gir en fullstendig integritet til kjøretøyets utseende. I produksjonen av EQE-elektriske kjøretøy er det planlagt å bruke kabelkanaler laget med UBQ™, et erstatningsmateriale av plast hentet fra husholdningsavfall.

EQA: gjenspeiler den progressive luksustilnærmingen til Mercedes-EQ-merket

EQA er det nye inngangsnivået til verden av den helelektriske Mercedes-EQ. Den elektriske designestetikken gjenspeiler den progressive luksustilnærmingen til Mercedes-EQ-merket. Kjøreassistentsystemer; For eksempel støtter utstyr som Exit Blind Spot Assist, DISTRONIC, Active Tracking Assist og navigasjon føreren på mange måter. I tillegg tilbys ulike Mercedes-Benz-funksjoner, som ENERGIZING Comfort og MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

EQB: En spesiell plass blant kompakte elbiler

For en stor kjernefamilie eller en liten stor familie, dekker syv-seters EQB de ulike behovene til familier og tilbyr også løsninger for ulike transportbehov. Med denne funksjonen inntar den en spesiell posisjon blant kompakte elbiler. De to setene i tredje rad kan brukes av passasjerer opptil 1,65 meter. Bilbarnestoler kan også monteres på disse setene. EQB er den andre helelektriske kompaktbilen i Mercedes-EQ-serien, etter EQA. Funksjoner som kraftig og effektivt elektrisk krafttreningssystem, intelligent energigjenvinningsfunksjon og navigasjon basert på Electric Intelligence-teknologi er noen av de vanlige funksjonene med EQA.

Bekdikhan; "Som merket som tilbyr elbiler i flest segmenter i Tyrkia, er målet vårt å opprettholde dette momentumet og opprettholde vår ledende posisjon også innen elbiler."

Şükrü Bekdikhan, president for Mercedes-Benz Automotive Executive Board og Automobile Group, uttalte at innenfor rammen av Ambition 2039-planen har de som mål å være karbonnøytrale i alle verdikjeder, fra utvikling til leverandørnettverk, fra produksjon til elektrifisering av produkter, til fornybare energikilder, og Mercedes-EQ er en viktig del av denne strategien. "Mercedes-EQ er slående kraftig, høy ytelse og miljøvennlig. Ved utgangen av oktober nådde andelen EQ av vårt totale salg 2039 prosent med 1.179 salg. Vi regner med at 8 prosent av salget vårt i år vil tilhøre våre elbiler. Fra 10 vil alle våre nye kjøretøyplattformer kun være elektriske, og kundene kan velge et helelektrisk alternativ for hver modell. Vi forbereder oss på å gå over til helelektriske biler i alle mulige markeder innen de neste 2025 årene. Som merket som for tiden tilbyr elbiler i flest segmenter i Tyrkia, er målet vårt å opprettholde dette momentumet og opprettholde vår ledende posisjon også innen elbiler.» sa.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar