PUBG Mobile kunngjør nytt samarbeidsinnhold med Lionel Messi

PUBG Mobile kunngjør nytt forretningssamarbeid med Lionel Messi
PUBG Mobile kunngjør nytt samarbeidsinnhold med Lionel Messi

PUBG Mobile, et av de mest populære mobilspillene i verden, annonserte at 20 nye elementer med Lionel Messi-tema vil bli lagt til spillet. Den legendariske fotballspilleren kommer til PUBG Mobile for første gang med sin eksklusive samling av antrekk og gjenstander for å hjelpe spillere å slippe løs krefter og energier på slagmarken.

Spillere vil kunne bli legender med Captain Messi-antrekket samt tilbehør, inkludert nye ornamenter, fallskjermer, panner og mer. Nytt temasett Football Icon Messi inkluderer hylster, ryggsekk, hjelm, panne, PP-19 Bizon, Mini14, MK47, AKM, ornament og granat. Så kommer Super Legend Messi-settet, som inkluderer hatt, maske og fallskjerm, til spillet. Til slutt inkluderer Messi-samarbeidsartikler innovasjoner som flyskinn, hoverboards, dacia og dekorasjoner. Spillere vil også kunne motta den eksklusive PUBG Mobile X Messi co-op-trøya gjennom invitasjonsdelingsarrangementet.

Messi sa: «Det er veldig spennende å se PUBG Mobile bringe frem elementene vi har jobbet med sammen. Jeg gleder meg til å se spillerne bruke de fantastiske nye antrekkene våre. Å jobbe med PUBG Mobile har vært en flott opplevelse, og jeg er virkelig stolt over hva dette partnerskapet har oppnådd. Jeg gleder meg til å gå inn på slagmarken og bruke disse gjenstandene selv!» sa.

Vincent Wang, leder for PUBG Mobile Publishing ved Tencent Games, sa: «Det har vært en glede å samarbeide med Messi, og det er en stor ære å kunne forevige ham i PUBG Mobile. "Dette er et stort øyeblikk for både PUBG Mobile-spillere og fotballfans, og jeg håper alle liker å slippe løs kraften sin med disse virkelig spesielle elementene i spillet."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar