Ro-Ro-ekspedisjoner fortsetter fra Ünyeport

Ro Ro Expeditions lanseres fra Unyeport
Ro-Ro-ekspedisjoner fortsetter fra Ünyeport

Ordu Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Ro-Ro-flyvninger fortsetter fra Ünyeport, hvor den første forsendelsen ble gjort forrige måned etter utvidelsesarbeidene, noe Mehmet Hilmi Güler legger stor vekt på. Grønnsaker og frukt produsert i Middelhavs- og Svartehavsregionene, spesielt i Egeerhavet, sendes til Russland.

Ünyeport, som ble tatt i vedlikehold og utvidet av Ordu Metropolitan Municipality på grunn av at kailengden og dybden ikke var egnet for inngang til skip med høy tonnasje, begynte å være vert for Ro-Ro-skip med høy tonnasje og fraktet kjøretøyer med hjul som lastebiltransport etter arbeidene. Ro-Ro-skipet la til kai i havnen for den andre sendingen fra havnen hvor den første sendingen ble gjort forrige måned. Ro-Ro-skipet, som skal ta lasten fra Ordu, vil eksportere totalt 32 containere til Tuhapse havn i Russland. Alle forberedelser er gjort for forsendelsen, som vil ta cirka 17 timer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar