Navnet på Behiç Erkin, grunnlegger av TCDD, Pioneer of Railways Will Be Alive i Istanbul

Grunnlegger av IBB TCDD, leder jernbanen Behic Erkis navn bodde
TCDD’nin Kurucusu Demiryollarının Öncüsü Behiç Erkin’in Adı İstanbul'da Yaşatılacak

İBB ga navnet til Behiç Erkin, grunnleggeren og den første daglige lederen av TCDD, til det største bybanesystemsenteret i Tyrkia, bygget i Ümraniye, som har det første to-etasjes togparkeringsområdet. Ved å understreke at de tok over byggeplassen til Rail System Campus, oppkalt etter avdøde Erkin, på et nivå på 2 prosent og stoppet fullstendig, sa İmamoğlu: "Vi tok raskt hånd om våre metro-byggeplasser, som har stått i flere måneder, noen i årevis, og ser litt ensomme ut. Det var til og med noen byggeplasser som var farlige for byen. Så snart vi tiltrådte, startet vi virksomheten vår ved å ta deres forholdsregler. Denne prosessen er en historisk prosess. La oss understreke at denne perioden, som vi har brakt til Istanbul, spesielt om t-banene, er en historisk prosess som vil bli snakket mye om i fremtiden.»

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) beholdt navnet til Behiç Erkin, grunnleggeren og første daglig leder av TCDD, en av de logistiske heltene i uavhengighetskrigen. Erkins navn ble gitt til Rail Systems Campus, som skal brukes som kommandosenter for de 3 metrolinjene på den anatoliske siden av byen. Behiç Erkin Rail System Campus i Ümraniye; IMM-president Ekrem İmamoğluble åpnet med deltagelse av Emir Kıvırcık, barnebarnet til den avdøde Erkin, og maleren Teymur Rzayev, som malte Erkin, som ble hengt ved inngangen til campus. I åpningsseremonien, henholdsvis; İmamoğlu og İBB visegeneralsekretær Pelin Alpkökin holdt taler.

"VI HAR ET HELT STOPPET BYGGEPLASS PÅ 33 PROSENT NIVÅ"

Ved å beskrive Metropolitan Municipality Metro Istanbul Behiç Erkin Rail Systems Campus som "stedet hvor togene som vil betjene metrolinjene på den anatoliske siden av byen samles og vedlikeholdes", sa İmamoğlu, "På denne campus; vedlikeholdsverksted, tungt vedlikeholdsverksted, åpne og lukkede togparkeringsarealer, transformatorbygg og selvfølgelig administrasjonsbygget. İmamoğlu la vekt på at de tok over byggeplassen på campus, som de åpnet, på et nivå på 33 prosent og stoppet helt, "Vi opplevde den samme merkeligheten på linjen Dudullu - Bostancı. Fordi det ble brukt lån fra Iller Bank på den tiden, ble noe av det, nesten halvparten, gitt med et lån på 1,6 milliarder. Den linjen stoppet da pengene gikk tom, fordi det ikke var noen forberedelse til finansiering, og fordi det ikke var noen plan om å gjøre det fra egne ressurser," sa han.

"HVIS IMM IKKE KAN BYGGE METROEN I DEN PERIODEN, ER GRUNNEN FULLSTENDIG FERDIGHETER OG PRIORITET PROBLEM"

Idet İmamoğlu gjentok at metroproblemet er et viktig problem for Istanbul, sa:

«I dag frakter vi nesten 1 millioner mennesker på én dag i Istanbul. Hva betyr 9 millioner mennesker? Så vi frakter like mange mennesker som befolkningen i London. Men vi har en underjordisk en tredjedel av t-banelinjen i London. Derfor, veien vi må gå, de tingene som har vært neglisjert og uferdig frem til i dag, faktisk burde dere alle vite og forstå hvilket enormt mål dere har satt foran oss. Derfor kom vi raskt i gang. Så å si; Vi tok raskt tak i byggeplassene våre for T-bane, hvorav noen har stått i måneder, noen i årevis, og som virker litt ensomme. Det var til og med noen byggeplasser som var farlige for byen - det var tross alt utgravninger under jorden. Så snart vi tiltrådte, startet vi virksomheten vår ved å ta deres forholdsregler. Denne prosessen er en historisk prosess. La oss understreke at denne perioden som vi har opplevd i Istanbul er en historisk prosess som vil bli snakket mye om i fremtiden, spesielt om t-banene. Det bør definitivt slås fast at; Hvis Istanbul Metropolitan Municipality ikke kunne produsere på den tiden, ikke kunne gjøre forretninger på det tidspunktet, hvis metroen ikke kunne lages, er årsaken rent et ferdighetsproblem, et prioritert problem. Hvilket fag er det et konsentrasjonsproblem å gjøre? Det er et problem å forvalte en by, en kommune med avfall. Nå, hvis ting går knirkefritt og hjulene går rundt, hvis vi stolt klipper det båndet mens vi åpner mange arbeider som byggingen av dette viktige senteret; Den eneste grunnen til dette er, tro meg, å konsentrere seg om arbeidet ditt, å tjene Istanbul, å redde Istanbuls budsjett fra avfall, å gjøre det til et fruktbart budsjett, å institusjonalisere samarbeidsprosessen med politiske mekanismer som tar hensyn til de tekniske menneskene, ordene til kvalifiserte ledere som kan jobben deres, og deres forslag. Implementering av konseptet med å styre med moral gir deg slike resultater.»

"DET ER VIKTIG Å VÆRE EN BY SOM BYGGER 10 METROS SAMTIDIG, MEN..."

«Hvis du vil tjene publikum, gjennomfører du prosjekter som tjener publikum; Dette er hva vi gjør," sa İmamoğlu, "Det er viktig å bli byen som lager flest T-baner i verden. Det er viktig å drive flest metrobyggeplasser i verden samtidig, men det er ikke det samme å være ledelsen som ikke har noen kjent kilde eller til og med prosjektene til noen av dem er uklare, og det gjør at de fleste metroanbud samtidig. Så du byr, men hvis nettstedet ikke fungerer, vil det ikke. For eksempel; Som Mahmutbey – Esenyurt-linjen. Det var med andre ord ikke noe prosjekt, ingen byggeplass. For eksempel; Göztepe – Ataşehir – Ümraniye-linjen som går under Finans Şehir. Det gjelder også her. Det er en veldig viktig linje. Det er en av linjene vi overtok på 2-3 prosent nivå. Akkurat som metroen, som ble bygget på basen og stolt omtalt som Finansbyen, ikke ble startet, som skal gå under et sted hvor det forventes kun 80 tusen ansatte. Vi startet disse," sa han.

"VI ER STOLT AV Å GJENNOMFØRE ISTANBULS DURAN-PROSJEKTER ET FOR ET"

Han sa: "Vi er stolte av å realisere de stående prosjektene i Istanbul en etter en ved å koordinere deres økonomi og administrere et fruktbart budsjett," sa İmamoğlu:

«Vi genererte 1,4 milliarder euro for Istanbul. Vi må; fordi både mellom- og langsiktig finansiering er viktig i slike investeringer. Dessverre er det en annen mangel. Siden juli 2019 har ingen offentlig institusjon gitt oss et eneste kronelån. En enkelt offentlig institusjon. Dette er en smertefull situasjon. IMM; Det er en institusjon som har gjort forretninger selv om den ikke kan få dem fra offentlige banker og offentlige institusjoner. Til dags dato har vi åpnet en 29,9 kilometer lang jernbanesystemlinje. Forhåpentligvis vil vi i år, sammen med Dudullu – Bostancı, bringe dette til et nivå som vil overstige 45 kilometer ved å inkludere Fulya – Yıldız. Dette skjedde i løpet av 45 år. Hva dette betyr, la meg fortelle deg, er nesten tre ganger gjennomsnittet de siste 3,5-20 årene. Hvis Istanbul produserer 25-15 kilometer med metrolinjer i året, kan det bøte på denne mangelen. Innen 20 går vi med målet om å bringe 2025 kilometer med ny metrolinje til Istanbul.»

"VI ER I ARBEJDET Å VENDE ANSIKTET TIL VÅRE FOLK VED Å FORTELLE VÅR VIRKSOMHET"

İmamoğlu understreket at Istanbul trenger nye metrolinjer, og ga eksempler på prosjektene de utarbeidet i denne sammenhengen. Han sa: "Vi forsøker å vende ansiktene våre mot folket vårt, ikke ved å forhindre dem, ikke ved å fortelle disse tingene, men ved å forklare jobben vår," påpekte İmamoğlu at de vendte ansiktene mot de inspirerende spesielle øyeblikkene og menneskene i nylig historie. Ved å understreke at Behiç Erkin er et av disse navnene, sa İmamoğlu: "Vi vil aldri glemme at vår vakre republikk, hvis 100. år vi går med håp og entusiasme, står på innsatsen til slike samvittighetsfulle skikkelser og sanne patrioter. Etter uavhengighetskrigen, i kampen for utvikling og opplysning, hever den vakre republikken seg over innsatsen til våre mange helter, hvis navn vi kjenner og ikke kjenner, men hver av dem har en spesiell plass i våre hjerter. I den forbindelse minnes vi den unike kampen til Gazi Mustafa Kemal Atatürk med respekt og takknemlighet, og vi minnes både hans våpenkamerater og hans verdifulle følgesvenner som Behiç Erkin med takknemlighet i nærvær av dere alle, og vi bøyer oss for dem med respekt."

«Å GI ET NAVN; DU BØR OVERRETTE SKILTET FOR Å VÆRE ET EKSEMPEL FOR FREMTIDIGE GENERASJONER, FOR IKKE Å BLI RÅDET.»

"Ærlig talt; Å si at når du navngir navn, bør du tenke tusen ganger og henge det skiltet en gang," sa İmamoğlu, "Dette er ikke enkle jobber. Ved navngivning; Du bør henge skiltet for ikke å være nyttig for noen, men for å være et eksempel for fremtidige generasjoner. Ved navngivning; Du bør henge disse skiltene, ikke for å redde nåtiden, men for å bygge broer av sunn, historisk informasjon til fremtiden. Ellers må du ta en titt, etter noen år må du ta ned de skiltene. Det er mulig å se dette på de siste sidene i vår historie. I den forbindelse har vi alle erfart sammen at dette er et sensitivt spørsmål, for en spesiell oppgave vi utførte da vennene våre ga oss dette navnet, hvilken flott jobb vi gjorde og hvilken riktig avgjørelse vi tok.»

JORDSKJELVADVARSEL: «La oss sette oss ned og snakke; VI ER KLARE"

I sin tale trakk İmamoğlu også oppmerksomhet til det Düzce-sentrerte jordskjelvet med en styrke på 5.9 som skjedde i morges og sa:

"Det er ingen i dag, ingen i morgen. «Sir, det vil være et valg i 2023; Hvem kommer? Fremtiden er klar. Men problemet er ikke det, problemet er å kunne snakke og dekke det bordet selv i dag. Jordskjelv; La oss få bestillingen i morgen, la oss reise opp til Ankara sammen. La oss sette oss ned og snakke. Vi er klare. Vi bryr oss ikke om dette, vi holder oss ikke tilbake. Jeg sto opp kl 4 over 8 om morgenen. Mens jeg fulgte problemet på slutten av telefonen med vennene mine, via AKOM; «Har vi noe tap? Jeg lurer på om noe kommer til å skje.Tro meg, vi fant morgenen med vår nervøsitet. I denne forbindelse, vår forespørsel fra deg, vår forespørsel; Vær så snill, som hele offentligheten, å være følsom overfor denne prosessen og ikke glemme at løsningen på denne prosessen ligger i oss alle. Med andre ord, hvis et departement sier 'Jeg skal løse det alene'; Nei, du kan ikke løse det bror. Du har ikke funnet ut av det ennå. Hvis hovedstadskommunen sier: 'Jeg løser det alene'; Du kan ikke fikse det bro. For det er en stor sak. Så jeg snakker ikke tall. I dag er det nesten 150 XNUMX bygninger i Istanbul som trenger akutt oppmerksomhet. Jeg sier ikke flat; det er en bygning. Dette er målte arbeider. Vi vil definitivt være forsiktige i alle saker. Vi vil være håpefulle. Vi vil ikke gå bort fra fornuft og vitenskap. Vi vil styre prosessen med kvalifiserte team. Og vi vil oppnå denne typen arbeid sammen med mot. Ingenting kan stå i veien for mot og optimisme. Vi vil lykkes sammen. Vi vil se veldig gode dager sammen.»

ALPKÖKIN DELTE INFORMASJON OM CAMPUS

IMMs visegeneralsekretær Pelin Alpkökin startet sin tale med å takke Erkins barnebarn Emir Kıvırcık for å tillate bruken av navnet "Behiç Erkin". Alpkökin delte følgende informasjon: "I 2019 ble et delvis verksted og et parkeringsområde på bare 11 sett ferdigstilt på denne campus."

«Men Dudullu – som Bostancı, stoppet også dette stedet. Sammen med vår Dudullu – Bostancı-linje har vi gitt fart og tyngde til arbeidene her med gjenopptakelsen av Dudullu – Bostancı-t-banen for å åpne campus her, parkeringsområdene og kommandosentralen vi er i i dag, hjertet og tankene til Metro Istanbul på den anatoliske siden, i bruk så snart som mulig. Dette er våre 3 metrolinjer; Den ble opprettet for å administrere linjene Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sultanbeyli, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe og Dudullu - Bostancı fra et kontrollsenter og et enkelt punkt. Men på den anatolske siden, Kadıköy – Vi har en Sabiha Gökçen Airport-linje. Kadıköy – Med fullføringen av Pendik-forbindelsen til Sabiha Gökçen-linjen vår, ønsker vi å ta kommandosenteret for den linjen her. Derfor vil dette i løpet av svært kort tid være et viktig kommandosenter som styrer alle deler av den anatolske siden. Kommandosenteret du ser ovenfor i dag har også en fin side. Testene av vår Dudullu - Bostancı-linje, som vil være klar for våre passasjerer i slutten av neste måned, blir også sjekket herfra i dag. Alle tester gjøres her. Dudullu – Bostancı-linjen er også veldig opptatt. Nå planter vi totemene våre. Vi fullfører våre input-output-strukturer. En viktig del av sertifiseringsprosessene av testene våre vil bli gjort denne måneden, og de resterende to sertifikatene vil bli laget i desember. Og linjen vår vil være klar for passasjerer i slutten av desember og vil bli administrert herfra.»

Etter talene; Behiç Erkin Rail Systems Campus ble offisielt tatt i bruk med båndet klippet av İmamoğlu, İBB-byråkrater, avdøde Erkins barnebarn Emir Kıvırcık og maleren Teymur Rzayev, som malte Erkins maleri ved inngangen til campus.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar