Trafikktetthet vil være historie på Çayırova Turgut Özal-broen

Trafikkbelastning på Cayirova Turgut Ozal-broen vil være historie
Trafikktetthet vil være historie på Çayırova Turgut Özal-broen

Kocaeli Metropolitan Municipality, som puster bytrafikken med bruene, veiene og kryssene den har bygget, fortsetter å åpne nye transportnettverk. I denne sammenhengen nærmer Metropolitan seg slutten av sitt "Turgut Özal Bridge Replication and Road Construction"-arbeid som ligger på TEM Connection Road i Çayırova-distriktet. I prosjektet, som skal hindre opphopning av kjøretøy på brua, ble det tidligere plassert 32 bjelker med en lengde på 20 meter på de tre beina til tilleggsbrua. Etter bjelkemonteringen dekket teamene som støpte gulvbetongen og produserte isolasjonen en betydelig avstand også i andre arbeider.

75 TONN ASFALT LANSERT PÅ EKSTRA BRO

Til slutt ble asfaltbelegg av tilleggsbrua utført i de pågående arbeidene under kontroll av Institutt for vitenskapssaker. I denne sammenheng ble det lagt 65 tonn slitelagsasfalt på gulvet i brua som er 10.75 meter langt og 75 meter bredt. Teamene vil produsere autovakter, fotgjengerrekkverk og gjerdesystemer for vandalisme i løpet av de kommende dagene.

VEIENE UTVIDER PÅ 3 GATER

Infrastruktur- og overbygningsarbeid fortsetter på Turgut Özal Street, Tuna Street og Namık Kemal Street, som er planlagt utvidet innenfor rammen av prosjektet. Gatene, som skal gjøres om til 2×2 veier og med forbindelsesveiene og kryssene fornyet i denne sammenheng, vil gjøre det lettere å komme inn og ut av Çayırova-distriktet med en ekstra bro. Når prosjektet er fullført, vil veien som skiller Istanbul-Kocaeli-provinsgrensen på Turgut Özal Caddesi krysses over motorveien med en ny ekstra bro og kobles til Turgut Özal Avenue.

673,5 KUBEBETONG OG 175 TONN RIBLETTJERN

I Turgut Özal-broen replikerings- og veibyggingsarbeid, som er planlagt som tofelts, ble det bygget 2 tusen 195 meter 2×2 delt vei, 284 meter 1×1 vei, 64.70 meter lange, 10.75 meter brede spennbroer. I byggingen av prosjektet ble det brukt 673,5 kubikkmeter betong og 175 tonn armeringsjern.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar