UPS fullfører Bomi Group Acquisition Process

UPS fullfører Bomi Groups oppkjøpsprosess
UPS fullfører Bomi Group Acquisition Process

UPS (NYSE: UPS) annonserte at de har fullført det tidligere annonserte oppkjøpet av Bomi Group, bransjens ledende leverandør av internasjonal helselogistikk. Med dette oppkjøpet vil UPS Healthcare, selskapets helseenhet, legge til temperaturkontrollerte fasiliteter i 14 land over hele Europa og Latin-Amerika, inkludert Tyrkia, og 3.000 høyt kvalifiserte ansatte til UPS-teamet.

Selskapet vil operere under det nye navnet "Bomi Group, a UPS Company". Bomi Group CEO Marco Ruini vil slutte seg til UPS Healthcares ledergruppe. UPS Healthcare-kunder har nå tilgang til 37 fasiliteter i 17 land og territorier med totalt 216 millioner kvadratfot med leveringsareal for helsetjenester som er i samsvar med gjeldende god produksjonspraksis (cGMP) og god distribusjonspraksis (BNP).

Kate Gutmann, visepresident og sjef for UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions, sa: "UPS Healthcare, sammen med Marco Ruini og Bomi-teamet, vil levere mer sofistikerte og globalt integrerte løsninger til våre kunder over hele Europa og Latin-Amerika. "Vårt synergetiske team, verktøy og avanserte fasiliteter vil gjøre oss i stand til å utvide vårt pan-europeiske kjølekjedenettverk og levere neste generasjon helselogistikkløsninger til våre kunder."

UPS Healthcare-teamet har utviklet en detaljert migrasjonsplan for å støtte fortsatt forretningsvekst, samtidig som kjølekjedekapasiteten kobles videre til viktige europeiske og latinamerikanske inngangspunkter.

Wes Wheeler, president for UPS Healthcare, sa: "Jeg er sikker på at dette oppkjøpet vil frigjøre nye tjenester og synergier i Europa og Latin-Amerika, takket være egenskapene Bomi Group tilfører nettverket vårt. "Når vi begynner å implementere migrasjonsplanen vår, er vi klare til å implementere synkroniserte tjenester."

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar