Lys dukket opp i 'T1-tunnelen' til Kırkdilim Crossing, Svartehavsregionens port til Sentral-Anatolia

Lys dukket opp i T-tunnelen ved Kirkdilim-passet, Svartehavsregionens port som åpner seg til Sentral-Anatolia
Lys dukket opp i 'T1-tunnelen' til Kırkdilim Crossing, Svartehavsregionens port til Sentral-Anatolia

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu understreket at lys også ble sett i T1-tunnelen ved Kırkdilim-krysset, porten til Svartehavsregionen til Central Anatolia-regionen, og sa: "Når prosjektet er fullført, vil den eksisterende veien bli av høy standard med komforten til en delt vei og tunnel på ruten som forbinder Svartehavet med Sentral-Anatolia. Reiser mellom bratte klipper og klipper vil være en saga blott.»

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu kom med uttalelser ved lysseremoni ved Kırkdilim Tunnel Crossing T1. Under ledelse av president Recep Tayyip Erdogan, ved å ta Tyrkia Century Vision som en guide, uttalte Karaismailoğlu at de fortsetter å ta skritt for å møte morgendagens behov på den mest nøyaktige måten i 81 provinser i Tyrkia, og sa: Vi er tar faste skritt fremover for å forvandle Tyrkia til en global logistikksupermakt. For dette stormer vi tjenester og jobber i alle hjørner av Tyrkia. Vi bygger investeringer som vil møte morgendagens behov på den mest nøyaktige måten med våre nærmere 5 tusen kolleger på våre nesten 700 tusen byggeplasser og servicepunkter.»

VI GJORDET LANDET VÅRT TIL EN INTERNASJONAL KORRIDOR

Karaismailoğlu understreket at de ga styrke til kraften til veitransportnettverket, spesielt med veiflyttingen som startet i 2003, og bemerket at 1 prosent av departementets utgifter på over 653 billion 60 milliarder lire til Tyrkias transport- og kommunikasjonsinvesteringer tilhører motorveier.

Karaismailoğlu uttalte at en investering på 2003 milliarder 2022 millioner lira ble gjort for motorveier mellom 995 og 900, og sa i sin uttalelse:

«Vi har fullført arbeidene som kan gjøres om 100 år på 20 år; Vi har gjort landet vårt til en internasjonal korridor med vår suksess i storskala transportprosjekter som krever avansert teknologi, som Eurasia-tunnelen, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi og Çanakkale-broene fra 1915, og Istanbul-İzmir, Ankara-Niğde og Northern Marmara Motorways. Vi koblet verden til Tyrkia. Vi har flyttet landet vårt fremover med delte veier, motorveier, megaprosjekter og smarte transportsystemer. På denne måten begynte vi å eksportere vår kunnskap, ferdigheter og erfaring, våre ingeniørevner og eksempler på gode praksismodeller til verden. Vi skrev historien til Tyrkia innen transport og suksesshistoriene til landet vårt sammen. Vi økte vårt eksisterende delte veinett på 2003 6 kilometer før 100 til 29 82 kilometer. Til tross for økende antall kjøretøy og økt mobilitet, reduserte vi antallet ulykker på veiene med 13 prosent. Hvert år reddet vi livet til mer enn 2021 tusen innbyggere takket være trygge veier. Takket være våre investeringer; bare i 28; Vi sparte totalt XNUMX milliarder dollar i drivstoff, tid, vedlikehold av kjøretøy og driftskostnader.»

GIGANTE VERK VIL VÆRE RAMMEVERKET I TYRKIAÅRLET

Transportminister Karaismailoğlu, som sa: "I tillegg til 2023-årsjubileet for vår republikk i 100, vil de gigantiske verkene som vi har bygget i 20 år være signalblusset for fremtiden til vårt Tyrkia, det tyrkiske århundre," sa Karaismailoğlu Han sa at de fortsetter sin tjenestepolitikk med all sin styrke. Karaismailoğlu understreket at byggingen av 3 kilometer med delte veier fortsetter, og bemerket at de bygde 665 motorveitunneler med en lengde på 458 kilometer, 127 broer og viadukter med en lengde på 80 kilometer. Karaismailoğlu understreker at byggingen av den 488 kilometer lange høyhastighetstoglinjen fortsetter, og uttalte at det 4 tusen kilometer lange fiberinfrastrukturarbeidet fortsetter. Karaismailoğlu sa: «Akkurat som vi holdt løftene våre i 262; Akkurat som vi har gjort mer enn vi lovet, er det ingen stopp i 50, bare fortsett”.

PROSJEKTET HAR 4 TUNNELER MED EN LENGDE PÅ 185 METER

Karaismailoğlu påpekte at Laçin Provincial Road som strekker seg i nord-sør retning i Çorum, som er i krysset mellom veiene som forbinder Sentral-Anatolia med Svartehavet og Øst-Anatolia mot vest, utgjør den fjellrike delen av Kırkdilim Pass-ruten. følgende informasjon om prosjektet:

«I området der det ofte går skred, er det lagt til en klatrestripe på veien bygget som serviceveg tidligere år og kontinuiteten i transporten ble sikret. Men i Kırkdilim, som har fått navnet sitt fra de 40 svingene på ruten, gjør reiser, hvorav de fleste foregår mellom bratte klipper og klipper, alltid sjåførene våre nervøse. For å eliminere denne negative situasjonen og for å sikre sikkerheten til våre folks eiendom og liv, implementerer vi våre 8,6 kilometer lange delte vei- og tunnelprosjekter mellom Laçin og Kırkdilim. I vårt prosjekt; Vi har tunneler med en total lengde på 1409 meter, inkludert 1 meter T-1198, 2 meter T-1578 og 3 meter T-4 Tunnel, som hver ble bygget som et dobbeltrør. Prosjektet inkluderer også 185 kryss og 3 underganger. Vi hadde fullført gravearbeidene til T-2 og T-2 tunnelene i tidligere perioder. I dag er vi stolte av å fullføre gravearbeidet i T-3 Tunnel. Kırkdilim Tunnel Crossing utgjør en viktig del av nord-sør-aksen som gir enkel tilgang til distriktene Çorum, Osmancık, Dodurga, Laçin og Kargı, og starter også fra Sinop og når Middelhavet via Çorum, Yozgat, Kayseri og Niğde. Når prosjektet er fullført, vil det sikres at den eksisterende veien på ruten som forbinder Svartehavet med Sentral-Anatolia vil bli passert til en høy standard med komforten til en delt vei og tunnel. Livs- og eiendomssikkerhet skal etableres på strekningen. Reiser mellom bratte klipper og klipper vil være en saga blott. Eksisterende 1 kilometer vei; Sammenlignet med den gamle traseen vil den bli forkortet med 10,2 kilometer og redusert til 1,6 kilometer, og reisetiden på veien reduseres.»

VI BRUKTE OVER 9 MILLIARD LIRA PÅ TRANSPORT- OG KOMMUNIKASJONSINVESTERINGER I ÇORUM

Karaismailoğlu uttrykker at de legger spesiell vekt på hvert prosjekt som skal styrke transportnettverket i Çorum og at de følger alle prosjekter tett, og uttalte at de har brukt over 20 milliarder lire for Çorums transport- og kommunikasjonsinvesteringer de siste 9 årene. Karaismailoğlu, transportminister, sa: "Selv om det bare var 2003 kilometer med delte veier i 59, gjorde vi 308 kilometer mer, og økte lengden på den delte motorveien med 5 ganger til 367 kilometer. Vi økte den bituminøse, varme fortauets veilengde i provinsen fra 59 kilometer til 422 kilometer. Mellom 2003-2022; Vi har fullført viktige prosjekter som Samsun-Ankara Road, North Tetek Axis, Çorum-Sungurlu separasjon, Alaca Çorum-Yozgat road, Alaca inngang, İskilip city crossing, İskilip-Çankırı road og Saraydüzü-Kargı Road. De totale kostnadene for våre 12 motorveiprosjekter, som for tiden pågår i hele Çorum, er 11 milliarder lira.»

VI SER VEIEN SOM ET AV SIVILISIASJONENS IKONER

Karaismailoğlu understreket at de ser "veien" som et av symbolene på sivilisasjonen, og sa: "Vi sier at veiene er som bekker. Akkurat som elver gir liv til stedene de passerer gjennom, gir hver ny vei som bygges også liv til sysselsetting, produksjon, handel, kultur, turisme og kunst på stedene de passerer gjennom. Med alle våre prosjekter som vi har implementert og som fortsatt er under konstruksjon; Med det utviklende transportnettverket til Çorum, som bærer kulturarven til hetittene, en eldgammel og rik sivilisasjon, vil antallet besøkende øke mange ganger. Byens reiselivs-, handels- og produksjonsvirksomhet vil stige til enda høyere nivåer.

Günceleme: 19/12/2022 16:04

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*