Ingen deltakelse i Pamukova YHT Station Anbud igjen

Ingen deltakelse mot Pamukova YHT Station Anbud
Ingen deltakelse i Pamukova YHT Station Anbud igjen

Anbudet om bygging av Pamukova høyhastighetstogstasjon ble utsatt til 30. januar som følge av manglende deltakelse i anbudet holdt 25. november. Igjen var det ingen som deltok i anbudet som ble holdt 25. januar. En ny anbudsdato forventes å bli offentliggjort i løpet av de kommende dagene.

Høyhastighetstoget, som går mellom Istanbul - Eskişehir - Ankara - Konya, stopper 4 ganger om dagen ved Sakaryas Arifiye-stasjon. Etter fullføringen av Doğançay-ripages, som vil akselerere strekningen av linjen mellom Istanbul og Ankara, vil nye ordninger bli gjort ved stopp og reiser til høyhastighetstoget.

I denne sammenhengen var det planlagt å åpne en andre YHT-stasjon i Pamukova for YHT for å betjene de sørlige distriktene Sakarya og Bilecik.

Anbudet ble holdt 30. november 2022 for dette prosjektet, som gleder folket i Sakarya. Da det ikke var deltakere i anbudet, ble anbudet utsatt til 25. januar 2023. Igjen var det ingen deltagelse i anbudet som ble holdt de siste dagene. På grunn av mangelen på deltakelse ble byggingen av Pamukova-stasjonen ved høyhastighetstogstasjonen forlatt til en ny vår. Det er ventet at det vil bli gjort anbud på nytt i løpet av de nærmeste dagene.

Günceleme: 27/01/2023 12:23

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*