En trikkebil vil bli kjøpt for Kocaeli Akçaray Line

Trikkekjøretøy vil bli kjøpt for Kocaeli Akcaray Line
En trikkebil vil bli kjøpt for Kocaeli Akçaray Line

En trikkebil vil bli kjøpt for Kocaeli Akçaray Line
KOCAELİ METROPOLITANSKE KOMMUNE AVDELING FOR VITENSKAP OG JERNBANESYSTEMER AVDELINGSDIREKTORAT

Anskaffelse av 10 sporveiskjøretøyer vil bli tilbudt ved åpen anbudsmetode i henhold til 4734. artikkel i lov om offentlige anskaffelser nr. 19, og budene mottas kun gjennom EKAP i elektronisk miljø. Detaljert informasjon om auksjonen finner du nedenfor:
HRN: 2023 / 110931
1 Administrasjonssjef
a) Navn: KOCAELİ METROPOLITANSKE KOMMUNE, VITENSKAPSDEPARTEMENT OG JERNBANESYSTEMER BRANCH DIRECTORATE
b) Adresse: Rett overfor Militærhuset på D100 motorveien, tidligere Seka administrasjonsbygning İZMİT/KOCAELİ
c) Telefon- og faksnummer: 2623242260 - 2623172605
ç) Nettside der anbudsdokumentet kan vises og lastes ned ved hjelp av e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Anskaffelse av varer
a) Navn: Levering av 10 trikkekjøretøyer
b) Kvalitet, type og kvantitet:
10 trikkebiler
Detaljert informasjon kan fås fra administrativ spesifikasjon i utbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted som skal bygges/leveres: Kocaeli Metropolitan Municipality trikkedepotområde İzmit/KOCAELİ
ç) Varighet/leveringsdato: Entreprenøren skal starte arbeidet etter å ha mottatt godkjenning fra administrasjonen innen 10 dager fra kontraktsdatoen. Arbeidets varighet er 540 kalenderdager. Entreprenøren skal utarbeide et arbeidsprogram i samsvar med artikkel 10 og 16.3.1 i kontrakten innen 16.3.2 dager fra datoen for kontrakten og sende det til administrasjonens godkjenning. Dette arbeidsprogrammet er basert på den tekniske spesifikasjonen i samsvar med artikkel 16.3.2; Det vil også inkludere generell design, detaljprosjekt, all produksjon, montering, testing og leveringsprosesser og kontantstrømprogrammet i henhold til kontrakten. RESEPJONSPLAN: Trikkebil; 1. Kjøretøyet vil bli levert etter 450 kalenderdager fra startdatoen. 2. Kjøretøyet vil bli levert etter 460 kalenderdager fra startdatoen. 3. Kjøretøyet vil bli levert etter 470 kalenderdager fra startdatoen. 4. Kjøretøyet vil bli levert etter 480 kalenderdager fra startdatoen. 5. Kjøretøyet vil bli levert etter 490 kalenderdager fra startdatoen. 6. Kjøretøyet vil bli levert etter 500 kalenderdager fra startdatoen. 7. Kjøretøyet vil bli levert etter 510 kalenderdager fra startdatoen. 8. Kjøretøyet vil bli levert etter 520 kalenderdager fra startdatoen. 9. Kjøretøyet vil bli levert etter 530 kalenderdager fra startdatoen. 10. Kjøretøyet og reservedelene nevnt i den tekniske spesifikasjonen vil bli levert etter 540 kalenderdager fra arbeidsstart. Totalt 10 trikkekjøretøy skal leveres. Datoen for godkjenning av idriftsettelsestestsertifikatet vil bli ansett som leveringsdato til administrasjonen. Arbeidsplanen vil bli tilrettelagt i henhold til mottaksplanen. Forsinkelsesstraffen spesifisert i artikkel 34.2 vil også bli brukt i tilfelle forsinkelse i hver mellomlevering i leveringsplanen ovenfor.
d) Startdato for arbeidet: Arbeidet vil starte innen 10 dager etter signering av kontrakten.

3 Tender
a) Anbud (tidsfrist) dato og klokkeslett: 10.03.2023 - 11:00
b) Møtested for anbudskommisjonen (adressen hvor e-budene vil bli åpnet): Kocaeli Metropolitan Municipality Anbudsmøtehall B Blokk 1. etasje Izmit/KOCAELİ

Registrer deg på vår side har vi publisert anskaffelser Kjøpsinformasjonsformål stedet geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de opprinnelige budgivning Dokumenter Dokumenter Forskjeller mellom originalbilag geçerlidir.kaynak i Official Gazette, dagsaviser, nettsidene til offentlige institusjoner og organisasjoner.

Günceleme: 16/02/2023 11:33

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*