Aktive eldresentermedlemmer ble nummer 3 i dansekonkurransen

Aktive eldresentermedlemmer ble nummer tre i dansekonkurransen
Aktive eldresentermedlemmer ble nummer 3 i dansekonkurransen

Ekteparet Zeki-Nilgün Şenol, medlemmer av Antalya Metropolitan Active Elderly Center, ble nummer tre i Fame Dance Sports Cup organisert av det tyrkiske dansesportforbundet i Ankara.

I Active Elderly Centre som ligger i Atatürk Park i Metropolitan Municipality, tilbys gerontologiske, psykologiske og sykepleierådgivningstjenester for å øke eldres deltakelse i det sosiale feltet, samt dansetrening. Medlemmer som drar nytte av senteret oppnår suksess i nasjonale konkurranser med opplæringen de får. Til slutt vant ekteparet Zeki-Nilgün Şenol, som deltok i Dance Sports Cup of Fame organisert av det tyrkiske dansesportforbundet ved Ankara METU Development Foundation High School, tredjeplassmedaljen i Senior 4-kategorien.

Fasinerte publikum

Gazi Umdu, som jobber som instruktør ved Active Elderly Center, uttalte at de gir dansetrening til de eldre medlemmene for fysisk aktivitet for å beskytte helsen deres. Umdu sa: "Våre medlemmer er i Senior 4-kategorien ved dansemesterskapet som arrangeres i Ankara.

Han trollbundet publikum med langsom vals-tango og raske steppdanser. Som et resultat av opplæringen de har fått, er de veldig glade for å demonstrere sine talenter og oppnå suksess på nasjonale plattformer. Vi er veldig glade for denne situasjonen, sa han.

Günceleme: 04/02/2023 14:17

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*