Galatasaray Ümraniyespor Høydepunkter og mål (3-2) Bein Sports se lenke

galatasaray umraniyespor mac sammendrag og mål bein sports watch gs umraniye mac sammendrag se kopi

Galatasaray Ümraniyespor Høydepunkter Kampresultat: (3-2) og målene deres, se Bein Sports Youtube Lig Tv Gs ÜMRANİYE se lenken til kampsammendraget Se sammendraget og målene fra Galatasaray-kampen. Fortsett å lese våre nyheter for å se Icardi-målene! Se Galatasaray Umraniyespor-høydepunkter Youtube Se Bein Sports Gs UMRANİYE kampsammendragslenke. Hva er resultatet av Galatasaray Umraniyespor-kampen? Hvor mange ganger er Galatasaray Umraniyespor-kampen over? Hvem scoret mål i Galatasaray Ümraniyespor-kampen? Se sammendraget av Galatasaray Ümraniyespor youtube, Gs Ümraniyespor se kampsammendraget bein sport, league tv Galatasaray Ümraniyespor se sammendraget, se sammendraget av Galatasaray-kampen, Hvem scoret målene i Galatasaray Ümraniyespor-kampen? Hvor lenge er Galatasaray Ümraniyespor-kampen over?, Se Galatasaray-mål, se Ümraniyespor-kampoppsummering, se sammendrag, bein sport Ümraniyespor-sesammendrag, Hvem scoret Galatasarays mål?, Hvem scoret Ümraniyespors mål?, Se Ümraniyespor-måloppsummering Galatasaray-målene... Kampdetaljer

Galatasaray vant: Galatasaray beseiret Ümraniyespor 22-3 i den 2. ukens kampen i Süper Toto Süper Lig. I andre omgang vant han seieren med 2 mål fra Icardi. Galatasaray økte sin poengsum til 51 og forskjellen mellom lederen Fenerbahce var 7 poeng. Umraniyespor forble på 14 poeng. Galatasaray har derbykamp med Trabzonspor neste uke, mens Ümraniyespor tar imot Adana Demirspor.

Hva er resultatet av Galatasaray Ümraniyespor-kampen?

Galatasaray Ümraniyespor-kampen endte 3-2 med Galatasarays overlegenhet.

Hvem scoret målene i Galatasaray Umraniyespor-kampen?

Abdülkerim Bardakcı og den argentinske stjernen Mauro Icardi scoret to mål som brakte seieren til Galatasaray.

Umut Nayir og Oğuz Gürbulak scoret Ümraniyespors mål.

Se Galatasaray Ümraniyespor Minutt for minutt Høydepunkter og mål

Kampen som ble spilt på Nef stadion startet klokken 20.00:1 i dag. Dommer Cihan Aydın ga XNUMX straffe til fordel for Galatasaray og det gule røde laget snudde straffen til mål med Icardi.

1′ Kampen starter med sparket til verten Galatasaray.

2′ Lucas Torreira møter ballen bak straffebuen og treffer bakken uten å vente, men lærballen kommer tilbake fra forsvaret.

3′ Dries Mertens, som ble sendt inn i XNUMX-meteren fra venstre diagonalt, slår ballen med en gang han kommer inn i XNUMX-meteren, men keeper Orkun Özdemir når øvre høyre hjørne og klarer å samle ballen.

7′ Besøkende lag nærmet seg målet! Onur Ayık, som flytter ballen sendt bakerst i forsvaret fra venstrekanten, går skrått inn i straffefeltet fra venstre og prøver lykken fra bakken, men keeper Fernando Muslera tillater ikke målet!

11′ Mål [0-1] (Hvilken kreditt Ümraniyespor) GOOOLL !! QuelKredi Ümraniyespor tok ledelsen med Umut Nayir! I angrepet som utvikler seg raskt fra høyrekanten, overtar Geraldo motstanderen og går inn i XNUMX-meteren og sender sin pasning mot feltet uten å gå ned til siste linje. På dette tidspunktet treffer pasningen Umut Nayir bakken og bringer nettet tilbake til venstre hjørne.

15′ Gjestelaget er veldig nærme mål igjen! Etterlater motstanderen bak seg i angrepet fra høyrekanten, sender Geraldo sin pasning til straffemerket uten å gå ned til siste linje. På dette tidspunktet tar pasningen Durel Avounou et spark fra bakken, men keeper Fernando Muslera tillater ikke mål på to skudd!

18′ Sergio Oliveira, som finner ballen bak straffemerket med Kerems pasning, slår hardt i bakken, men keeper Orkun Özdemir tillater ikke mål!

21′ Sacha Boey, med start fra høyre, sender midtbanespilleren til XNUMX-meteren. Ballen, som ble liggende diagonalt i XNUMX-meteren, var foran Dries Mertens. Erfaren spiller skyter uten å vente, men lærballen går direkte til keeper Orkun Özdemir.

26′ Milot Rashica sender en pasning fra høyre inn i XNUMX-meteren. Etter carromen i XNUMX-meteren sender Mauro Icardi pasningen sin til vennen Kerem Aktürkoğlu ved siden av straffemerket. Kerem prøver lykken fra bakken uten å vente, men forsvaret klarer å gripe inn i siste øyeblikk.

32′ Mål [1-1] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray trakk uavgjort med Abdulkerim Bardakçı! Dries Mertens sender midtbanespilleren inn i sekspasningsområdet på et høyre hjørnespark. Abdülkerim Bardakcı spretter fra den andre stolpen med Victor Nelssons heading, fullførte ballen og brakte den runde lærballen tilbake i nettet fra venstre hjørne.

36′ Besøkende lag nærmet seg målet! Passerer fra høyre sender Geraldo sin luftpasning bak straffemerket. I mellomtiden sparker Durel Avounou sin ankomst, men keeper Fernando Muslera blokkerer målet igjen!

39′ Mål [1-2] (HagiKredi Ümraniyespor) GOOOLL !! Kredi Ümraniyespor tok ledelsen med Oğuz Gürbulak!

43′ Dries Mertens, som finner ballen bak straffebuen med Lucas Torreiras pasning, tenker rett i mål, men keeper Orkun Özdemir når venstre hjørne og klarer å få lærkulen.

56′ Yunus Akgün sender midtbanespilleren til XNUMX-meteren i sitt høyrekantangrep. Ballen som spretter av forsvaret holder seg foran Sacha Boey på høyre side av straffebuen. Erfaren spiller slår hardt, men keeper Orkun Özdemir når venstre hjørne og slipper ikke til mål!

59′ STRAFF!!! Strahil Popov spiller med hånden inne i XNUMX-meteren og dommer Cihan Aydın peker på straffemerket!

60′ Straffemål [2-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Mauro Icardi kombinerer nettene og lærsirkelen med panenka-skuddet midt i mål og samler laget!

63′ Lucas Torreira, som finner ballen i høyre diagonal i XNUMX-meteren etter berøring fra høyrekanten, skyter fra bakken, men keeper Orkun Özdemir når venstre hjørne og tillater ikke mål.

77′ RØDT KORT! Durel Avounou, som eliminerte motstanderen Lucas Torreira i midtbanekampen i BiriKredi Ümraniyespor, var offside med sitt andre gule kort!

79′ Galatasaray kan ikke dra nytte av den absolutte målposisjonen med Bafetimbi Gomis, som kom inn i kampen! Juan Mata sender midtbanespilleren til lengste stolpe i hjørnet tatt fra høyrekanten. I mellomtiden sender Abdülkerim Bardakcı pasningen til den andre stolpen med hodeskuddet. Bafetimbi Gomis finner ballen foran seg og prøver lykken fra bakken, men keeper Orkun Özdemir klarer å gripe inn i siste øyeblikk!

82′ Mål [3-2] (Galatasaray) MÅÅÅÅÅ!! Galatasaray tok ledelsen med Mauro Icardi! Abdülkerim Bardakcı, som møter ballen på venstre diagonal, sender sin midtbane mot straffemerket.