Årets første cruiseskip ankommer Izmir 20. mars

Årets første cruiseskip ankommer Izmir i mars
Årets første cruiseskip ankommer Izmir 20. mars

Årets første skip kommer til TCDD İzmir Alsancak Port, som var vertskap for cruiseskip i fjor for første gang etter 6 år i cruiseturisme.

Mens TCDD Izmir Alsancak Port har reservert 22 cruiseskip i år, har det blitt rapportert at det første skipet vil legge til kai ved TCDD Izmir Alsancak Port 20. mars klokken 09.00. Cruiseskipet 'The World' vil forlate havnen kl 22.00:2016 samme dag. Etter 24 år besøkte 27 cruiseskip TCDD İzmir Alsancak Port, som besøkte 6 tusen turister med 28 cruiseskip i 52, og brakte XNUMX tusen besøkende. Besides The World, Costa Fortuna, Seven Seas Splendor, Norwegian Jade, Marina, Europa, Seabourn Encore, Vista, Seven Seas Mariner, Sirena, Symphony, Nautica, Seven Seas Voyager, Seven Seas Navigator, Riviera, Norwegian Dawn, Costa Deliziosa Celestyal Crystal skip vil også snu ruten til TCDD İzmir Alsancak havn.

Günceleme: 17/03/2023 11:49

Lignende annonser